Αναγνώριση Ιαματικών Πηγών ΜεθάνωνMε δελτίο τύπου, ο Δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων ανακοινώνει τα ακόλουθα:

Μετά από προσπάθεια δύο χρόνων από το Δήμο Τροιζηνίας-Μεθάνων, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι σήμερα 29-03-2019 υπογράφηκε από την Υπουργό Τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά η αναγνώριση του φυσικού πόρου Αγίου Νικολάου και Αγίων Αναργύρων Μεθάνων ως Ιαματικού.

Σημείωνεται ότι αν και η σύνταξη του φακέλου ξεκίνησε παλαιότερα έτη,
χρειάστηκε τα τελευταία δύο χρόνια να ξαναγίνουν απαραίτητες συμπληρωματικές μετρήσεις και σύνταξη νέου τοπογραφικού διαγράμματος για την ολοκλήρωση του φακέλου.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε την Πρόεδρο κ. Κυριακοπούλου, την κ. Παπαλιάκου και όλο το διοικητικό προσωπικό του Τμήματος των Ειδικών Μορφών Τουρισμού του Υπουργείου Τουρισμού καθώς και το Γ. Γ. του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδος κ. Μάρκο Δανά για την αποτελεσματική συνεργασία μας.

Πρέπει να επισημανθεί ότι η αναγνώριση του φυσικού πόρου ως Ιαματικού είναι απαραίτητη προυπόθεση για την εξέλιξη της διαγωνιστικής διαδικασίας των Ιαματικών Πηγών Μεθάνων από την ΕΤΑΔ.
Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ΚΕΔΡΟΣ says:

  Καλημέρα!

  Η απόφαση της Υπουργό Τουρισμού για την αναγνώριση του φυσικού πόρου Αγίου Νικολάου και Αγίων Αναργύρων Μεθάνων ως Ιαματικού έχει αναρτηθεί στη Διαύγεια για να τη δουν και οι πολίτες; Να μάθουμε ποιες είναι οι θεραπευτικές ενδείξεις και αντενδείξεις

  Έχει δημοσιευτεί η απόφαση στο ΦΕΚ;

  Περιμένοντας την απάντησή σας,

  Ευχαριστώ!

 2. Σαββας Αθανασίου says:

  Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, 18 Απριλίου 2019, Τεύχος Δεύτερο. Αριθμός Φύλλου 1333

Σχολιάστε