“Έφυγε” ο Στέφανος Ζάννος“Έφυγε” σήμερα από τη ζωή ο οικοδεσπότης της Βίλας Γαλήνης Στέφανος Ζάννος σε ηλικία 81 ετών, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους του στον Πόρο.

Ο Στέφανος Ζάννος υπήρξε μια χαρισματική και πληθωρική προσωπικότητα και άφησε ανεξίτηλο το σημάδι του στον Πόρο.

Ελεύθερο και επαναστατημένο πνεύμα, με πολλούς φίλους στο νησί, άφησε τη δεκαετία του 1970 μια σημαντική καριέρα στην Αθήνα, για να ιδρύσει την θρυλική σχολή θαλασσίων σπορ “Galini Club”. Μια σχολή ορόσημο για την ιστορία του τουρισμού του Πόρου.

Παλιός Κολωνακιώτης, ο Στέφανος Ζάννος, είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο ηλεκτρονικό μέσο Vice το 2017, ενώ το 2008 δημιούργησε ιστοσελίδα με την καταγραφή γενεολογικών δέντρων. Στα νιάτα του, υπήρξε οδηγός αγωνιστικών αυτοκινήτων και συμμετείχε στο Ράλι Ακρόπολης.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, ο Στέφανος Ζάννος έχασε την πολυαγαπημένη του σύζυγο Έρα και δεν κατάφερε να ξεπεράσει την απώλεια της.

Η εξόδιος ακολουθία του Στέφανου Ζάννου θα τελεστεί την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών στις 11πμ. Σύμφωνα με πληροφόρηση που είχαμε από οικείους του, το μνημόσυνο των 40 ημερών θα πραγματοποιηθεί στον Πόρο.

To porosnews.gr εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Στέφανου Ζάννου.

 

 
Σχολιάστε