Έφυγε νικητής ο Τροιζηνιακός από τον ΠόροΝικητής με σκορ 2-1 στο τοπικό ντέρμπι στο γήπεδο του Πόρου ο Τροιζηνιακός, που δεν έχει ξεκινήσει όπως περίμενε το πρωτάθλημα και προσπαθεί να ανακάμψει.

Στα αξιοσημείωτα ότι η ομάδα του Γαλατά είχε εκτός μάχης και τους δύο τερματοφύλακές της και αναγκαστικά φόρεσε γάντια ο Μαρίνης.

Έγινε περισσότερο παιγνίδι κέντρου, σε ενα κακό γήπεδο, με τον Τροιζηνιακό να προσπαθεί περισσότερο να κρατήσει τη μπάλα μακριά απο την περιοχή του, στο δεύτερο μέρος ο Πόρος που για άλλη μια φορά προσπάθησε να παίξει, είχε μεγάλη κατοχή μπάλας, αλλά εκτός του γκολ είχε δυο-τρία σουτ και μια κεφαλιά με τα οποία απείλησε τον Μαρίνη.
Οσο για τον Τροιζηνιακό προσπαθούσε να αξιοποιήσει την ταχύτητα του Σαλταπίδα και τους Σούχλα, Κατσελη στους ανοικτούς χώρους.

Στο 11′ σουτ του Καραμάνου έξω απο την περιοχή, δεν ανησύχησε ο Μαρίνης.
Στο 27′ σουτ του Σούχλα απέκρουσε ο Βλάχος.
Στο 28′ μακρινό σουτ του Σαλταπίδα στον Βλάχο.
Στο 30′ ο Σούχλας βγήκε σε θέση βολής απο αριστερά, αλλά ο Βλάχος απέκρουσε.

Στο 34′ φάουλ απο αριστερά με τον Καλυβόπουλο, η μπάλα στο χέρι αμυντικού, στην εξέλιξη ο Μπουρίκας σκόραρε, αλλά ο διαιτητής είχε σφυρίξει πέναλτι, το κτύπησε ο Σούχλας και 0-1.

Στο 41′ σουτ του Δεϊμέζη πάλι εξουδετέρωσε ο Μαρίνης. Και μέχρι το τέλος σουτ των Σούχλα και Σαλταπίδα δεν ανησύχησαν τον Βλάχο.

Στο 53′ κάθετη του Καραμάνου έβγαλε στην πλάτη της άμυνας του Τροιζηνιακού τον Κομιώτη, αυτός ανατράπηκε, δόθηκε πέναλτι με το οποίο ο Ζώρας ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 62′ φάουλ του Καλυβόπουλου εξω. Επίσης, ενα σουτ του Σαλταπίδα απέκρουσε ο Βλάχος και προσπάθεια του Κατσέλη τον πρόλαβαν οι αμυντικοί τελευταία στιγμή.

Στο 65′ σουτ του Δεϊμέζη απέκρουσε ο Μαρίνης.

Στο 68′ απο διώξιμο απο την άμυνα του Τροιζηνιακού, και συνδυασμό Καλυβόπουλου, Σούχλα, πήρε ο Σαλταπίδας, άφησε στο πλάι του τον Βλάχο και με σουτ πέτυχε το 1-2.

Στο 81′ κεφαλιά του Στρατηγού απο σέντρα, η μπάλα λίγο πάνω απο το τέρμα.
Στο 85′ σουτ του Μισλίμ και πάλι η μπάλα λίγο πάνω.

Συνθέσεις
ΠΟΡΟΣ (Γ.Πάνου): Βλάχος- Μισλίμ, Αναγνωστόπουλος, Βλάχος, Σαραντόπουλος (85′ Αγ.Πάνου)- Ζώρας, Καραμάνος, Καρνέζης (66′ Στάικος)- Ρούσσος (74′ Στρατηγός), Κομιώτης, Δεϊμέζης.
ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ (Χρ.Αγγελόπουλος):Μαρίνης- Βλάχος, Καλύβας, Δελαπόρτας, Μπατζάβαλης- Κατσέλη, Μπουρίκας, Κορδαλής (78′ Κατσίγκρας), Σούχλας (91′ Σταύρου)- Καλυβόπουλος, Σαλταπίδας.

 

Πηγή: sport.argonafplia.gr
Σχολιάστε