Έφυγε από τη ζωή ο Τάκης Μουστάκας



Θλίψη προκαλεί η είδηση της απώλειας του Ποριώτη Απόστρατου Αξιωματικού ΠΝ Τάκη Μουστάκα. Ο Τάκης Μουστάκας έφυγε από τη ζωή τη Μεγάλη Τετάρτη, έπειτα από “μάχη” που έδινε με ανίατες ασθένειες, σε ηλικία 86 ετών.

Υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητός για το ήθος και την ευγένεια του, σε όσους είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν.

Το porosnews.gr αποχαιρετά έναν αφοσιωμένο αναγνώστη, που από την πρώτη μέρα, συμμετείχε με τα εξαιρετικά σχόλια του, στη διαδραστικότητα της ιστοσελίδας μας. Τον ευχαριστούμε για το ήθος, την ευγένεια και την ακεραιότητα του χαρακτήρα του. Υπήρξε ανεξάρτητος, ειλικρινής, δίκαιος και καλοπροαίρετος.

Θα μας λείψει…

Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

 

Ποιος ήταν ο Τάκης Μουστάκας 

Γεννήθηκε στον Πόρο το 1934. Αξιωματικός του ΠΝ, εξελίχτηκε μέχρι τα ανώτατα κλιμάκια της ιεραρχίας και αποστρατεύτηκε το 1983. Διετέλεσε πρόεδρος του Παραρτήματος Ένωσης Αποστράτων Ναυτικού (Ε.Α.Α.Ν.) Πόρου από την ίδρυσή του το 1998 μέχρι το 2001. Έχει δύο γιους, τον Κωσταντή, καθηγητή Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, και τον Νάσο, αντιπλοίαρχος ΠΝ που υπηρετεί στον Ευρωστρατό στις Βρυξέλλες.




Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ΑΡΙΣΤ. ΠΑΝΑΓ. ΑΝΤΑΝΗΣ says:

  Θερμά συλλυπητήρια στους δικούς του.
  Έγραψα λίγα λόγια για τον αγαπητό και αξιοσέβαστο Τάκη Μουστάκα, αλλά ατυχώς δεν καταγράφηκαν στη σελίδα με την ένδειξη (page not found).
  Ο Τάκης ήταν πάντα χαμηλών τόνων, μετριόφρων και αξιοπρεπέστατος, και ίσως να μην είναι και εντελώς τεχνικό το πρόβλημα της μη αποτύπωσης κάποιων επαινετικών σκέψεών μου.
  Αποτίνω τιμή εκ μέρους της οικογενείας μου, αλλά και εκ μέρους του Συνδέσμου των Εν Αθήναις και Πειραεί Τροιζηνίων, του οποίου υπήρξα εκλεγμένος Γενικός Γραμματέας, μετά από πρόταση του αείμνηστου, πιστού, αφοσιωμένου* και ισόβιου μέλους του Συνδέσμου, Τάκη Μουστάκα.
  Άρις Αντάνης
  (Εκ Πόρου ορμώμενος)
  *Χάι-κου
  (Στον Τάκη Μουστάκα)
  “Αφοσίωση:
  η πιο σπουδαία Αρχή,
  μετά την Τιμή”

Σχολιάστε