Έφη Σίψα: “Αισθάνομαι τυχερή που βρέθηκα στον Πόρο”Μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες του Porosea, ήταν η γλυκύτατη παρουσιάστρια του, η Έφη Σίψα. Η όμορφη τριαθλήτρια, απέδειξε πως είναι εξίσου δυνατή στο speakage, δίνοντας παλμό στη διοργάνωση, και φέρνοντας το κοινό σε επαφή με τους αθλητές, τους συντελεστές και τους χορηγούς των αγώνων.

Η Έφη Σίψα, ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, ένα πολύ γλυκό μήνυμα από την εμπειρία της στο Porosea, ιδιαιτέρως κολακευτικό για το νησί και τους ανθρώπους του.

Διαβάστε τα λόγια της Έφης:

“Πριν λίγες μέρες είχα την ευκαιρία να συμμετάσχω σε ένα πολύ όμορφο αγώνα στο νησί του Πόρου, όχι ως αθλήτρια αλλά από την θέση του speakage και της διοργάνωσης.

Είχα πολλά χρόνια να βρεθώ σε αυτό το πανέμορφο νησί, αν θυμάμαι καλά από το γυμνάσιο… Είχα ξεχάσει λοιπόν την ομορφιά και την μοναδικότητά του!
Πέρα όμως από την γαλήνη και την ομορφιά αυτού του τόπου, αυτό που πραγματικά με ενθουσίασε είναι οι άνθρωποι του!!
Αυτό το 3ήμερο συνάντησα πολλούς φίλους και συναθλητές, γνώρισα επίσης ανθρώπους που αγαπούν τον τόπο τους και εργάζονται για την ανάπτυξη και την πρόοδο του!
Παιδιά από τοπικούς συλλόγους που αγωνίστηκαν και ξεπέρασαν τον εαυτό και τις δυνάμεις τους και έκαναν υπερήφανους γονείς, κατοίκους και προπονητές..
Αθλητές αστέρια που ήρθαν και διέπρεψαν, αλλά και αθλητές που ξεπέρασαν τα προσωπικά τους όρια και τερμάτισαν με χαμόγελο χαράς και ικανοποίησης…
Εθελοντές που παρ’ όλη την κούραση και τη ζέστη ήταν εκεί παρόντες να βοηθήσουν με προθυμία και αφοσίωση…
Τους τοπικούς φορείς, την Αστυνομία, το Λιμεναρχείο, τους ανθρώπους του Δήμου αλλά και τον ίδιο το Δήμαρχο Γιάννη Δημητριάδη έναν νέο άνθρωπο, να είναι στην πρώτη γραμμή και πάντα έτοιμος για βοήθεια..
Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι αισθάνομαι τυχερή που βρέθηκα εκεί.. Έφυγα πραγματικά σοφότερη και λίγο καλύτερη ως άνθρωπος!”
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ΑΝΤΑΝΗΣ says:

  Όταν ακούς τέτοια λόγια για τον τόπο σου από μια τριαθλήτρια και μάλιστα τόσο όμορφη, νιώθεις τριπλή την περηφάνια για αυτό τον τόπο. Και τότε θυμάσαι τα λόγια του Πλάτωνα:
  “Η ομορφιά ανήκει στον κόσμο του πνεύματος. Η σοφία μπορεί να υποκρύπτει και ασάφεια. Αλλά την ομορφιά δεν χρειάζεται να εκπαιδευτείς για να την αγαπήσεις. Για αυτό απαιτεί λατρεία, αντί να διεγείρει επιθυμία.”
  Α, ρε Πλάτωνα, όλα τα έχεις πει. Τι μένει να πούμε εμείς μετά από σένα; Να πούμε ότι και η ομορφιά του Πόρου θα πρέπει να περιλαμβάνεται συνειδητά από όλους τους κατοίκους του, στον κόσμο του πνεύματος; Ή μήπως να πούμε ότι η αξιότιμη Κυρία Σίψα έχει πλήρη επίγνωση των λεγομένων της, όταν λέει τέτοια όμορφα λόγια για το νησί μας.
  Άσε καλύτερα να μην πούμε τίποτα άλλο εκτός από ευχαριστίες, γιατί όλο και κάποιος θα βρεθεί να μας τα κάνει πάλι μπάχαλο, όσα λέμε, και τότε: Χαιρέτα μας τον Πλάτωνα…
  ΑΡΙΣ ΑΝΤΑΝΗΣ

Σχολιάστε