Έργο για την αποκατάσταση οδών του Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων από την Περιφέρεια ΑττικήςΠρογραμματική Σύμβαση με αντικείμενο το έργο «Επισκευή, συντήρηση δημοτικών οδών Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων», προϋπολογισμού 327.210 ευρώ με ΦΠΑ, υπέγραψαν η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Τροιζηνίας – Μεθάνων, Κωνσταντίνος Καραγιάννης.

Όπως ανακοίνωσε με σχετικό δελτίο τύπου ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων, στόχος του έργου, που χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας, είναι η ασφάλεια των πολιτών, με παρεμβάσεις για την επισκευή και τη συντήρηση οδών του Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων που παρουσιάζουν φθορά. Περιλαμβάνει εργασίες σε δημοτικές οδούς στους οικισμούς του Γαλατά, της Τροιζηνίας, της Καλλονής και της Λουτρόπολης Μεθάνων.

Συγκεκριμένα, πρόκειται να αποκατασταθούν: πέντε (5) οδοί και πέντε (5) οδοκλίμακες στον Γαλατά, η πρόσβαση προς το Κέντρο Υγείας Γαλατά (Οδός Τοµπάζη), τρεις (3) οδοί στην Λουτρόπολη Μεθάνων (η οδός Αγ. Παρασκευής από Ακτή Σαρωνικού έως οδό Χ. Μαλτέζου, η οδός Ε. Μαλτέζου από Ακτή Σαρωνικού έως 25ης Μαρτίου και η Ακτή Σαρωνικού από οδό ∆εδεγκίκα έως οδό Φαβιέρου), μία (1) οδός στην Καλλονή, δύο (2) οδοί στην Τροιζηνία. Ακολούθως, θα επισκευαστούν φθορές και λακκούβες στο σύνολο του δημοτικού οδικού δικτύου.

Τη δημοπράτηση, την υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο, την επίβλεψη κατασκευής του έργου και την παραλαβή του αναλαμβάνει ο Δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων.
Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Γιάννης Γκούμας says:

    Για να δούμε, θα πετύχουν να μην έχουν γούβες ή σαμαράκια στα φρεάτια και μπαλώματα όπου περνάνε δίκτυα ή πάλι τσάμπα πληρώνουμε;

    Χάθηκε να είχαν οι δρόμοι στο πλάι (όχι στην άσφαλτο) ένα φρεάτιο για χρήση δικτύων; Σηκώνεις καπάκι, περνάς καλώδιο/σωλήνα, την στηρίζεις στον τοίχο του φρεάτιου, ξανακλείνεις καπάκι….. τόσο απλά.

  2. Τάσος Γκούμας says:

    Τι λε ρε Γιάννη!

    Και πως θα ξηλώναμε τη άσφαλτο για να την ξαναφιάξουμε;

Σχολιάστε