Ένα ενδιαφέρον στατιστικό από την προβολή μιας ταινίαςΤο βράδυ της Δευτέρας 8 Ιανουαρίου το Star πρόβαλε την ταινία ρεμέικ του Στράτου Μαρκίδη “Οι γαμπροί της Ευτυχίας”, η οποία γυρίστηκε στον Πόρο.

Από αυτό το γεγονός, προέκυψε ένα πολύ ενδιαφέρον στατιστικό από τον έλεγχο στην επισκεψιμότητα του Porosnews.gr. Όπως προέκυψε λοιπόν, 1.562 από τους μοναδικούς επισκέπτες της Δευτέρας 8/1, επισκέφθηκαν την σελίδα για να διαβάσουν τις παλαιότερες αναρτήσεις που αφορούσαν την ταινία του Σ. Μαρκίδη.

Οι επισκέψεις αυτές έγιναν μέσα από τη μηχανή αναζήτησης της google. Να σημειωθεί ότι τις περισσότερες προβολές (956) συγκέντρωσε η ανάρτηση που παραπέμπει σε άρθρο του Saronic Magazine με τίτλο Οι “Γαμπροί της Ευτυχίας” επιστρέφουν: Ο Πόρος στον ελληνικό κινηματογράφο

Με λίγα λόγια, με αφορμή την προβολή της ταινίας στην τηλεόραση, 956 άνθρωποι ενημερώθηκαν από το αρχείο μας, για την ιστορία του Πόρου στον Ελληνικό κινηματογράφο.

Το συγκεκριμένο νούμερο αποτελεί ενδεικτικό στοιχείο της προβολής του Πόρου, μέσα από τη συγκεκριμένη ταινία.

Ίσως για πολλούς, η πληροφορία αυτή να αποτελεί την άχρηστη πληροφορία της ημέρας, αλλά για εμάς αποτελεί ένα ενδιαφέρον στατιστικό για τον τρόπο που επιδρά το αρχείο και η κάθε πληροφορία που παρέχουμε στους αναγνώστες μας.
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ΑΡΙΣ ΑΝΤΑΝΗΣ says:

  Αν ήτανε και ηθοποιοί αυτοί που ασύστολα τόλμησαν να κάνουν αυτό το, κακοπαιγμένο και ταπεινωτικό για τον Ελληνικό κινηματογράφο αλλά και για το σινεφίλ Ελληνικό κοινό, ριμέικ, όλα θα ήταν θετικά και για το Ποροσνιουζ και για το νησί μας.
  Ας μείνουμε εδώ όμως γιατί θα κάνουμε πάλι κανένα ατόπημα.
  ΑΝΤΑΝΗΣ
  ΥΓ ΛΙΓΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΒΛΑΨΕ ΚΑΝΕΝΑ. ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΑΤΑΛΑΝΤΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ, ΘΕΩΡΕΊ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΟΡΣΟΝ ΓΟΥΕΛΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑΡΕΖΙΛΕΨΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ Ο ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟ.
  (ΣΟΡΙ, ΑΤΟΠΗΜΑ)

Σχολιάστε