Ένας Ποριώτης στο ΜαξίμουΣτο Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Δήμος Πόρου στα τέλη Αυγούστου για την υπόθεση του ελικοπτέρου και της διακοπής ηλεκτροδότησης, πολλοί παρατήρησαν μεταξύ των προσώπων που ευχαρίστησε ο Δήμος, την αναφορά στον Ειδικό Σύμβουλο του Γραφείου Τύπου της Γενικής Γραμματείας Παρά τω Πρωθυπουργώ, Χρήστο Ζωγράφο.

Πρόκειται για τον Ποριώτη δημοσιογράφο, ο οποίος τα τελευταία χρόνια κάνει αξιοπρόσεκτα βήματα στον χώρο της δημοσιογραφίας, στο διαδικτυακό iefimerida, αλλά και στην ηλεκτρονική και έντυπη έκδοση της Καθημερινής.

Χάρη στην σεμνότητα και την σοβαρότητα που τον διακρίνει, ο Χρήστος επιλέχθηκε και εντάχθηκε στην κλειστή επικοινωνιακή ομάδα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, έχοντας αναλάβει τον σημαντικό ρόλο του Ειδικού Συμβούλου του Γραφείου Τύπου της Γενικής Γραμματείας Παρά τω Πρωθυπουργώ και κάνοντας όλους εμάς που τον γνωρίζουμε και έχουμε συνεργαστεί μαζί του, περήφανους για την εξέλιξή του.

Διαβάστε Επίσης: https://www.news247.gr/politiki/topazltonprosopontoymaximoykaiogrifosmetonepitropo.7475236.html?fbclid=IwAR0iJEHYYqZumQIz2ettEH89jw1bJeHyH2n1OE89ll73hMVvFKGJUxoAQY
Σχολιάστε