Έναρξη εγγραφών στον Παιδικό Σταθμό και το ΚΔΑΠ μέσω ΕΣΠΑ (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) 2019-2020 

Από τον Δήμο Πόρου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με τις εγγραφές στον Παιδικό Σταθμό και το ΚΔΑΠ Πόρου, μέσω ΕΣΠΑ: 

Αγαπητοί γονείς,
Ο Παιδικός Σταθμός και το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Πόρου συνεχίζουν και φέτος να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα παιδιά της προσχολικής ηλικίας και στα παιδιά των Νηπιαγωγείων και των Δημοτικών Σχολείων.
Μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ψυχοκοινωνικής και διανοητικής ανάπτυξης, τα παιδιά στον Παιδικό Σταθμό κοινωνικοποιούνται, μαθαίνουν να σέβονται τον συνάνθρωπό τους και θέτουν σταθερές βάσεις για την Α’/θμια εκπαίδευση.
Με τα προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης του ΚΔΑΠ, τα παιδιά μαθαίνουν να συνεργάζονται, να σέβονται την ομαδική εργασία, να αγαπούν τη δημιουργία, την τέχνη, το περιβάλλον, και περισσότερο από όλα να αξιοποιούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον ελεύθερο χρόνο τους.
Η χρηματοδότηση λειτουργίας του Παιδικού Σταθμού και του ΚΔΑΠ γίνεται, σε μεγάλο βαθμό, μέσω του ΕΣΠΑ και βάσει των εγγεγραμμένων παιδιών. Για αυτό πρέπει όλοι οι γονείς που έχουν τις προϋποθέσεις να στηρίξουν τη λειτουργία του Παιδικού Σταθμού και του ΚΔΑΠ, καταθέτοντας αίτηση στην ΕΕΤΑΑ για την εγγραφή των παιδιών τους για το σχολικό έτος 2019-2020.
Οι εγγραφές γίνονται μόνο ηλεκτρονικά, μέσω της ειδικά διαμορφωμένης πλατφόρμας της Ε.Ε.Τ.Α.Α., στην ιστοσελίδα www.eetaa.gr, έως τις 28-6-2018. Η είσοδος στο σύστημα και η εγγραφή θα γίνεται με τη χρήση των κωδικών του taxisnet.
Ο Δήμος Πόρου θα υποστηρίξει τις διαδικασίες εγγραφής των παιδιών, βοηθώντας τις μητέρες στη συγκέντρωση των δικαιολογητικών, στην υποβολή των αιτήσεων και στην αποστολή του φυσικού αρχείου της αίτησης στην ΕΕΤΑΑ.
Καλούμε όλες τις μητέρες που είναι μισθωτές, ελεύθεροι επαγγελματίες, εργαζόμενες στον αγροτικό τομέα, ενταγμένες σε προγράμματα απασχόλησης, επιδοτούμενες άνεργες και άνεργες με κάρτα ανεργίας, να επικοινωνήσουν με τις υπηρεσίες του Δήμου μας για την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης στην ΕΕΤΑΑ και την εγγραφή των παιδιών στο Παιδικό Σταθμό και στο ΚΔΑΠ μέχρι τις 28-6-2018.

Πληροφορίες:
στον Παιδικό Σταθμό: 2298023102,
στο ΚΔΑΠ: 2298022760 (Μαρία Μπαρδάκα 6975958760),
στον κ. Χρήστο Χίο (2298320523, 2298029099).
Σχολιάστε