Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην παραλιακή οδό του Πόρου από 7 μέχρι 9 ΦεβρουαρίουΟ Δήμος Πόρου ενημερώνει ότι, με Απόφαση του Λιμενάρχη Πόρου, το τριήμερο Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή 7-9 Φεβρουαρίου 2020 και ώρες (α) από 08:30 έως 14:30 και (β) από 15:30 έως 18:30, θα ισχύσουν οι ακόλουθες έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ώστε να καταστεί δυνατή η πρόοδος του έργου αποκατάστασης του λιμανιού:

1. Απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων από οικία Καρρά έως κλίμακα Χατζοπουλείου.
2. Ισχύς διπλής κατεύθυνσης κυκλοφορίας από Πούντα έως πιάτσα ταξί με αναστροφή επί της προβλήτας έναντι της Τράπεζας Πειραιώς (πρ. Αγροτικής).

Κατά τις ώρες της απαγόρευσης θα τοποθετηθούν από τον εργολάβο του έργου πινακίδες σήμανσης που θα υποδεικνύουν τις ανωτέρω ρυθμίσεις, καθώς και (α) την παράκαμψη από Κ.Ε.Πόρος προς κέντρο μέσω της περιφερειακής οδού και (β) την αδιέξοδη πορεία από κτ. Συγγρού προς κέντρο.
Επίσης, ο Δήμος έχει ζητήσει την συνδρομή προσωπικού του Λιμεναρχείου και του Α.Τ. Πόρου για την ρύθμιση της κυκλοφορίας και την καθοδήγηση των οδηγών. Τέλος, προκειμένου να μην δημιουργηθούν προβλήματα στην λειτουργία της διπλής κατεύθυνσης οχημάτων στην παραλία, ο Δήμος παρακαλεί κατά τις ώρες της απαγόρευσης να αποφεύγεται η τροφοδοσία καταστημάτων, η διέλευση μεγάλων οχημάτων και η στάθμευση σε στενά σημεία της οδού.
Σχολιάστε