Άφιξη ΕΓ/ΟΓ Ιονίς στο λιμάνι του Πειραιάionis-640x363Έφθασε το πρωί της Παρασκευής 30/1, στο λιμάνι του Πειραιά το Ιονίς του Τυρογαλά. Είχε ξεκινήσει την Πέμπτη από το λιμάνι της Ζακύνθου, όπου αποχαιρέτησε τα πλοία και το λιμάνι με πολλά σφυρίγματα.

Όπως έχει ανακοινωθεί από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πόρου, το Ιονίς από μέσα Φεβρουαρίου θα ξεκινήσει εκτός κάποιας κοινοπραξίας στον Αργοσαρωνικό, πλέοντας και πάλι μετά από πολλά χρόνια στα πάντα φιλόξενα νερά του Αιγαίου όπως είχε κάνει και παλαιότερα επί της κρατικής Ελληνικής Ακτοπλοΐας.

Δείτε το βίντεο από την άφιξη του πλοίου στο λιμάνι του Πειραιά, από το www.pireaspiraeus.com/
Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Παναγιώτης Μουστάκας says:

    Θα μου επιτρέψετε να σας υπενθυμίσω ότι ουδέποτε κατά το παρελθόν η Ελληνική ακτοπλοία ήταν ΚΡΑΤΙΚΗ.Πάντοτε τα πλοία της ακτοπλοίας ανήκαν είτε σε ναυτιλιακές ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ εταιρίες είτε σε μεμονομένους πλοιοκτήτες.Ετσι τα κέρδη ή τις ζημιές τις επωμίζονταν οι πλοιοκτήτες και όχι το κράτος ,δηλαδή οι πολίτες.Η αλήθεια είναι ότι και στο παρελθόν έγινε κάποια προσπάθεια δημιουργίας κρατικής ακτοπλοικής εταιρίας η οποία όμως εντός ολίγων μηνών “πνίγηκε”στα χρέη.

  2. Mpampis says:

    Ελληνική Ακτοπλοΐα ΑΕ, θυγατρική της ΕΤΒΑ, σχηματίστηκε με την συγχώνευση προβληματικών ναυτικών εταιρειών λαϊκής βάσης

    μοτο : “μόνο κηπουρό δεν είχαν διορίσει στο πλήρωμα”

    κατάληξη : την χάρισαν σε ημέτερο και υσήχασαν

Σχολιάστε