Ολοκληρώθηκε η διήμερη δράση καθαρισμού “Καθαρός Πόρος – 2012”Με επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες Δευτέρα 25.6.2012 η διήμερη δράση καθαρισμού «Καθαρός Πόρος – 2012», στην οποία συμμετείχαν ο Εμπορικός και Επαγγελματικός Σύλλογος Πόρου, ο Σύλλογος Πολιτών και Καταναλωτών, ο Σύλλογος «Πρωτοβουλία – Πόρος», ο Σύλλογος Γυναικών Πόρου «Η Ποριώτισσα», ο Σύλλογος Ενοικιαζομένων Δωματίων Πόρου, η Εθελοντική Ομάδα Καθαρισμού Πόρου, οι Εθελοντές Πυροσβέστες Πόρου, ο Ναυτικός Όμιλος Πόρου Τροιζηνίας, ο Όμιλος Ναυτικών Αθλημάτων Τροιζηνίας, ο Τ.Ο.Ε.Β. Λεμονοδάσους, οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού, Γυμνασίου, και Λυκείου και το Πολεμικό Ναυτικό.

Καθαρίστηκαν παραλίες, δρόμοι, γειτονιές και δάση (ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Η ΠΟΡΙΩΤΙΣΣΑ καθάρισε την χερσαία ζώνη πάνω από τον δρόμο στο Μικρό Νεώριο). Επίσης καθαρίστηκε και ο βυθός στο Νεώριο από μέλη του Συλλόγου «Πρωτοβουλία – Πόρος»
Οι συμμετέχοντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το 2013, με την ευχή η συμμετοχή φορέων και πολιτών να είναι ακόμα μεγαλύτερη.
Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Σ. Σταυρακάκης says:

    Δεν ξέρω τι είδους καθαριότητα έγινε στην παραλία της Άρτιμου, αλλά εδώ και 5 μέρες δεν υπάρχει σακούλα για να ρίχνουν οι λουόμενοι τα σκουπίδια τους.
    Μήπως την μάζεψαν και αυτή;
    Κόψτε το δούλεμα τέλος πάντων…

  2. Giorgos Berdos says:

    Se liges meres erxomaste stin Ellada, kai ston agapimeno mas Poro. I thalassa sto Neoreio einai kathari/asfalis fetos?

Σχολιάστε