Πόσο ανακύκλωσαν οι Ποριώτες τον Οκτώβριο (έκθεση αποτελεσμάτων)anakl1Την έκθεση αποτελεσμάτων της  ανακύκλωσης για τον Οκτώβριο 2015, δημοσιοποίησε ο Δήμαρχος Πόρου Γιάννης Δημητριάδης, από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Σύμφωνα με την έκθεση, τον Οκτώβριο οι συλλεγόμενες ποσότητες ανακυκλώσιμων αποβλήτων έφτασαν τους 11,28 τόνους, πράγμα που σημαίνει ότι η ποσότητα αυξήθηκε κατά 4 περίπου τόνους, σε σύγκριση με τον Σεπτέμβριο, ήταν 7,45 τόνους.

Με ενδιαφέρον θα περιμένουμε τα αποτελέσματα τόσο του Νοεμβρίου, όπου η τουριστική κίνηση έπαψε ουσιαστικά να υφίσταται, όσο και του Δεκεμβρίου, όπου πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο Πόρου, μεγάλη καμπάνια ενημέρωσης για την ανακύκλωση, που σηματοδότησε και την επίσημη έναρξη του προγράμματος.

Δείτε την έκθεση παρακάτω:

12491810_503614679817841_7609996331029274051_o

 
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Κατερινα Κιμιγκέλη says:

  Χαίρομαι για τα αποτελέσματα της ανακύκλωσης του Δήμου Πόρου.΄
  Tο σπίτι μου (εξοχικό) είναι κοντά στο ξενοδοχείο Saga, απέναντί μας είχε δύο κάδους ένα για σκουπίδια και έναν ανακύκλωσης.
  Από το καλοκαίρι έχει μείνει μόνο ο κλάδος ανακύκλωσης όπου αναγκαστικά οι γύρω κάτοικοι ρίχνουν τα σκουπίδια τους σε αυτόν.
  Κάποιοι γείτονες έχουν διάθεση για ανακύκλωση όπως και εγώ, αλλά τελικά δεν έχουμε κάδο.
  Παρακαλώ εάν υπάρχει δυνατότητα να μπουν πάλι δύο κάδοι και μια έγγραφη υπενθύμιση για τα οφέλη της ανακύκλωσης.
  Με εκτίμηση
  Κατερίνα Κιμιγκέλη
  Υ.Γ. Να σταματήσω να κουβαλάω την ανακύκλωση στην Αθήνα .

Σχολιάστε