Ο “άγνωστος” Πόρος…Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, η Κοιν.Σ.Επ. «Paths of Greece» βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες στον Πόρο και καταγράφει τα μονοπάτια που θα πλαισιώσουν το δίκτυο του νησιού και του Λεμονοδάσους και θα αποτελέσουν το προϊόν του οργανωμένου Πεζοπορικού Τουρισμού που σχεδιάζει ο Δήμος Πόρου.

Η προβολή της δράσης, έχει ήδη ξεκινήσει μέσα από την σελίδα της Paths of Greece στο Facebook και ορισμένες από τις φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί είναι πραγματικά εντυπωσιακές.

Το πράσινο του Ποριώτικου πευκοδάσους, το γαλάζιο του Σαρωνικού και τα ηφαιστειογενή πετρώματα του Πόρου, συνθέτουν αισθητικά ένα μοναδικό σκηνικό που αναμφίβολα θα αποτελέσει ένα ελκυστικό προϊόν για τους πεζοπόρους από όλο τον κόσμο.
Είναι πραγματικά εντυπωσιακό το γεγονός ότι όλα αυτά τα χρόνια, οι περισσότεροι από εμάς αγνοούσαμε (και συνεχίζουμε να αγνοούμε) την απίστευτη ομορφιά της ανεξερεύνητης Καλαυρίας.

Εικόνες μαγικές, που σε ταξιδεύουν στη φύση και τον χρόνο. Τοπία – που το μεγαλύτερο ποσοστό των ίδιων των Ποριωτών δεν έχει αντικρύσει ποτέ στο νησί- που σου κόβουν την ανάσα, αναδεικνύουν έναν ανεκμετάλλευτο θησαυρό, που σύντομα θα γίνει προσιτός και οικείος για τον κάθε ποριώτη και επισκέπτη.

Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Ειρήνη Παναγιωταρου says:

    Υπέροχα.
    Ανυπομονώ να περπατησω και ν απολαύσω αυτό το υπέροχο νησί μας.Τον Πόρο μας.
    Αν και δεν είμαι Ποριωτισσα Έτσι τον νοιώθω.Δικό μου.

Σχολιάστε