Καταγγελία για καύση σκουπιδιών στον Άγιο Στέφανο ΠόρουΣκουπίδια, κλαριά, οικοδομικά υλικά και άλλα αντικείμενα κάηκαν, από τον Δήμο Πόρου, το πρωί του Σαββάτου 15/12, σε μια μεγάλη φωτιά στον Άγιο Στέφανο στον Πόρο.
Καταγγελία για το συμβάν και για ρύπανση του περιβάλλοντος έκαναν πολλοί δημότες, αλλά και η παράταξη μείζονος μειοψηφίας του Δήμου. Σύμφωνα με την καταγγελία της αντιπολίτευσης κατά τη διάρκεια της καύσης, στο χώρο δεν βρίσκονταν εξειδικευμένες δυνάμεις πυρόσβεσης του Δήμου, ούτε η πυροσβεστική υπηρεσία (για προληπτικούς λόγους).
Στην ίδια καταγγελία αναφέρεται πως ο χώρος, ο οποίος τον τελευταίο καιρό έχει μετατραπεί σε μπαζότοπο, είναι κατοικημένη περιοχή που συνορεύει με τον οικισμό της πόλης του Πόρου.
Όπως μάς ενημέρωσε ο κ. Δημητριάδης, η Πυροσβεστική Υπηρεσία του απάντησε τηλεφωνικά στην καταγγελία του ότι αρμόδια για το συμβάν είναι η Αστυνομία, ενώ το Αστυνομικό Τμήμα Πόρου τού απάντησε ότι αρμόδια είναι η Πυροσβεστική Υπηρεσία…
Με αυτό το δεδομένο, και καθώς η αναφορά του κ. Δημητριάδη κοινοποιείται και στον αρμόδιο Εισαγγελέα, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα του απαντήσουν και εγγράφως οι δύο αρχές.
Comments (5)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. peter zannos says:

  SKOYPIDIA AG. STEFANO

  APISTEYTH KATASTASH!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. Σπύρος says:

  η ώρα είναι 2.00 το πρωί και ολη η περιοχή από το ΚΕ Πόρος μέχρι του Δρούγκα είναι κυριολεκτικά πνιγμένη στον καπνό. Μπορεί καποιος “υπευθυνος” να απαντήσει τι ακριβώς έγινε με την φωτιά?

 3. Μαρία says:

  Ολο το νησί βρωμοκοπάει, τα παρτέρια όλου του νησιού και κυρίως μέσα στην παραλία (όταν λέμε παραλία εννοούμε απο τα Φέρυ Μπόουτ μέχρι τον Σταυρό) είναι γεμάτα χορτάρια και σκουπίδια.Οι υπόνομοι τρέχουν ακαθαρσίες Τα σοκάκια μέσα στην βρώμα κ το αποκορύφωμα η φωτια στον Αγ. Στέφανο που ντουμάνιασε όλο το νησί. Η ειρώνια: ένα δημόσιο υπάλληλο δεν έχουμε δεί να σκουπιζει να καθαρίζει να βάφει να κάνει κάτι τέλος πάντων εκτός απο το να πίνει καφέ δεν υπάρχει ενας δήμαρχος να βάλει το νησί σε τάξη και να διευθύνει τους υπαλλήλους του.

  Θέλουμε κ τουρισμό παναθεμα μας. Το νησί χαντακώθηκε με τις βρωμοδουλειές σας.

 4. B.T. says:

  Η τρόικα φταίει και γι’αυτό να μου το θυμηθείτε!

 5. peter zannos says:

  TI LES B. T.

  OXI OXI!!! H MERKEL FTAIEI!!!!!

  xaxaxa!

Σχολιάστε