Καθαρίστηκαν οι “θεϊκές” παραλίες του ηπειρωτικού τμήματος Δήμου ΠόρουΟι παραλίες του ηπειρωτικού τμήματος του Δήμου Πόρου, είναι πραγματικά, απίστευτα όμορφες και πλέον… καθαρές.

Την Τρίτη 30 και την Τετάρτη 31 Μαΐου, ο δήμαρχος Πόρου κ. Δημητριάδης, ο αντιδήμαρχος κ. Κουτουζής η δημοτική σύμβουλος κ. Ροΐδη μαζί με συνεργείο καθαριότητας του Δήμου Πόρου και εθελοντές καθάρισαν αυτές τις πανέμορφες παραλίες του ηπειρωτικού τμήματος του Δήμου.

Την Τρίτη, ξεκινώντας από την πανέμορφη παραλία κοντά στην ιδιοκτησία Κοντομηνά, η ομάδα καθαρισμού έφτασε μέχρι το Μπούφι. Την Τετάρτη, οι καθαρισμοί συνεχίστηκαν στις επόμενες ακτές.

Σε αντίθεση με τις νότιες ακτές, οι παραλίες που κοιτάνε προς βορρά δέχονται απίστευτες ποσότητες σκουπιδιών από το λεκανοπέδιο και τη ναυσιπλοϊα. Έτσι, η ομάδα κατάφερε να καθαρίσει μόνο την μισή απόσταση που είχε προγραμματίσει (μέχρι και το Μαυρόρεμα).

Με ανάρτηση του στο facebook ο Δήμαρχος Πόρου, Ευχαριστεί τα παιδιά της εταιρίας καθαριότητας, το προσωπικό του Δήμου και τις εθελόντριες για την υπερπροσπάθειά τους, καθώς και τον κ. Δημήτρη Δέδε (κάτοικο της περιοχής) για την βοήθεια και για το κέρασμα!

Σύμφωνα με την ενημέρωση του δημάρχου, οι εργασίες καθαρισμού παραλιών θα συνεχιστούν και τις επόμενες βδομάδες, σε μέρες και ώρες που θα ανακοινωθούν!

 

 
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Τάσος Γκούμας says:

    Μπράβο παιδιά.
    Και μεις προσπαθούμε χρόνια και χρόνια να καθαρίσουμε την Άρτιμο από τα τσιμεντένια και μεταλλικά σκουπίδια αλλά δεν το καταφέρνουμε, παρά τη συστράτευση συλλόγων, Δήμου και Πολιτών.

    Τάσος Γκούμας.

Σχολιάστε