Όλοι μαζί περπατάμε… ακόμη ένα μονοπάτι του Πόρου15032093_349699532049580_6080817915482037374_n

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, η ομάδα φίλων πεζοπορίας είναι έτοιμη να περπατήσει μία ακόμη υπέροχη διαδρομή του Πόρου, στο βουνό ανάμεσα στα πεύκα με καταπληκτική θέα που σου κόβει την ανάσα.

Η Κωνσταντίνα Βλάχου, μας καλεί να συναντηθούμε αυτή την Κυριακή στις 11:45πμ στο γεφυράκι του Πόρου.

«Το μονοπάτι που θα περπατήσουμε αρχίζει από την Βρυσούλα, θα περάσουμε από την πίσω πλευρά της βίλας Λαμπράκη και θα βρεθούμε στο Ρώσσικο Ναύσταθμο, στο Λιμανάκι της Αγάπης, στο Μεγάλο-Μικρό Νεώρειο και επιστροφή στο Γεφυράκι Πόρου» αναφέρει στο κάλεσμα της η Κωνσταντίνα.

«Η συγκεκριμένη πεζοπορία είναι 12χλμ και έχει διάρκεια 3 ώρες. Θα κρατήσουμε ένα σταθερό ρυθμό που να μπορούν όλοι να τα ανταπεξέλθουν γιατί είναι πολύ σημαντικό να είμαστε όλοι μαζί στο βουνό.

Στο τέλος του μονοπατιού θα σταματήσουμε για λίγο να απολαύσουμε την θέα, να πάρουμε καθαρό οξυγόνο, να κάνουμε ασκήσεις αναπνοών και διατάσεις για να μπορούμε να συνεχίσουμε και να βρεθούμε στο Ρώσσικο Ναύσταθμο. Σε αυτό το σημείο ο κάθε ένας από εμάς μπορεί να κρατήσει τον δικό του ρυθμό πεζοπορίας. Να έχετε μαζί σας ένα μεγάλο χαμόγελο, χαρούμενη διάθεση, οπωσδήποτε νερό και σε περίπτωση βροχής ομπρέλα η αδιάβροχο. Πάρτε τους φίλους σας και ελάτε να περπατήσουμε όλοι μαζί..!!Σας περιμένουμε…!!!»
Σχολιάστε