Καθαρός Πόρος 2012: 24 & 25 Ιουνίου καθαρίζουμε το νησίΑύριο Κυριακή 24 και μεθαύριο Δευτέρα 25 Ιουνίου, οι Ποριώτες καθαρίζουν το νησί τους. Σχεδόν όλοι οι σύλλογοι και φορείς του νησιού, ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα διήμερο, που σκοπός του είναι να μας φέρει όλους πιο κοντά στο νησί μας. Στο περιβάλλον που όλοι θέλουμε να ζούμε.
Ο Εμπορικός και Επαγγελματικός Σύλλογος Πόρου, ο Σύλλογος Πολιτών και Καταναλωτών,ο Σύλλογος «Πρωτοβουλία – Πόρος», ο Σύλλογος Γυναικών Πόρου «Η Ποριώτισσα», η Εθελοντική Ομάδα Καθαρισμού, οι Εθελοντές Πυροσβέστες Πόρου,ο Ναυτικός Όμιλος Πόρου Τροιζηνίας, ο Όμιλος Ναυτικών Αθλημάτων Τροιζηνίας, ο Τ.Ο.Ε.Β. Λεμονοδάσους, ο Σύλλογος Ενοικιαζόμενων Δωματίων Πόρου και οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού, Γυμνασίου, και Λυκείου σας προσκαλούν σε ένα διήμερο καθαρισμών των κοινόχρηστων χώρων, των γειτονιών, των δασών, των ακτών και των βυθών του Πόρου.
Κυριακή 24 και Δευτέρα 25 Ιουνίου, 9.00 π.μ. καθαρίζουμε τη γειτονιά μας ή συμμετέχουμε στις ομάδες καθαρισμού! Σημεία συνάντησης:
Πόρος: Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου, Ι.Ν. Ευαγγελισμού, Άλσος Παπαντωνίου, Μπρίνια
Ασκέλι: Παιδική χαρά, beach volley,
Ι.Μ. Ζωοδ. Πηγής (Κυριακή), παραλία Μοναστηρίου (Δευτέρα)
Νεώριο-Πέρλια: Γηροκομείο, παραλία Μικρού Νεωρίου, Passage (υποβρύχιος καθαρισμός – Κυριακή),
Λιμανάκι της Αγάπης (υποβρύχιος καθαρισμός – Δευτέρα).
Στον καθαρισμό συμμετέχει και το Πολεμικό Ναυτικό, που θα καθαρίσει τις περιοχές του Μοναστηρίου και του Αγ. Στέφανου.
Χορηγοί επικοινωνίας εκτός από το Porosnews.gr & το Paradise Radio 104,6fm, θα είναι ο ΣΚΑΙ που υποστηρίζει την προσπάθεια εθελοντικού καθαρισμού σε όλη την Ελλάδα.
Να είμαστε όλοι εκεί!
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Γιάννης Δημητριάδης says:

  κ. Κανατσίδη,

  Θα ήθελα να ενημερώσω τους αναγνώστες ότι η εθελοντική δράση καθαρισμού «Καθαρός Πόρος – 2012» δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την δράση καθαρισμού που, όπως ενημερωθήκαμε από το site σας, οργανώνεται από τον Δήμο Πόρου και τη ΔΗΚΕΠ την Κυριακή με τη χορηγία της Hellenic Sea Ways. Όπως ενημερώθηκα από τον Δήμαρχο κ. Στρατηγό και την πρόεδρο της ΔΗΚΕΠ κα Κουτουζή, η δράση του Δήμου δεν οργανώνεται στο πλαίσιο του καλέσματος των Συλλόγων, αλλά απλώς «συμπωματικά» θα γίνει την ίδια μέρα, χωρίς ωστόσο στο σχετικό δελτίο τύπου που βγήκε από το Δήμο να υπάρχει σχετική διευκρίνιση. Διευκρινίζουμε λοιπόν, επειδή γίναμε δέκτες πολλών σχετικών ερωτημάτων, ότι η δράση «Καθαρός Πόρος» δεν έχει καμία σχέση με τη χορηγία της HSW, αλλά μόνο με τη χορηγία επικοινωνίας του porosnews, του radioparadise και του ΣΚΑΪ.
  Σε κάθε περίπτωση, αυτό που έχει σημασία είναι να βάλουμε όλοι τα δυνατά μας!

  Ευχαριστώ,
  Γιάννης Δημητριάδης,
  Πρόεδρος Συλλόγου «Πρωτοβουλία – Πόρος»

Σχολιάστε