Εθελοντική δράση καθαρισμού από τους μαθητές του Γυμνασίου ΠόρουΤην Τετάρτη 9 Μαΐου η Β΄τάξη του Γυμνασίου Πόρου επιμελήθηκε τον καθαρισμό της ακτής ΄΄Παναγίτσα΄΄ στην περιοχή Ασκέλι του Δήμου μας.
Τα 50 παιδιά συνοδευόμενα από τους καθηγητές Κουνέλη Ελένη, Χρουσαλά Αλεξία και Πασχαλίδη Αναστάσιο και έχοντας εφοδιαστεί με γάντια, τσουγκράνες, φτυάρια και σακούλες από τον Δήμο Πόρου, έπιασαν με κέφι τη δουλειά από τις 9 το πρωί.
Μετά από ένα δίωρο περίπου, η περιοχή είχε μεταμορφωθεί. Εκτός από τα σκουπίδια που μαζεύτηκαν, ξεχορταριάστηκε η πλαγιά που οδηγεί στην παραλία, ξεριζώθηκαν θάμνοι και με πρωτοβουλία των κοριτσιών ανοίχθηκε ένα δρομάκι που οδηγεί στην παραλία, το οποίο οριοθετήθηκε με πέτρες.
Στο τέλος τα παιδιά καμάρωναν περήφανα το αποτέλεσμα της κοινής τους προσπάθειας και απόλαυσαν ένα ξεχωριστό γεύμα – προσφορά ενός πατέρα μαθητή που έψησε σουβλάκια, τιμώντας παράλληλα τις τυρόπιτες και σπανακόπιτες μιας χρυσοχέρας μητέρας, ενώ δεν έλειψε και το γλυκό!
Η Δημοτική Αρχή ευχαριστεί τα παιδιά, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα ΄΄Ας καθαρίσουμε τον Πόρο΄΄, την συνέπειά τους και το εξαίρετο αποτέλεσμα από την κοινή εθελοντική τους προσπάθεια.
Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Πόρου
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Κώστας Διαλυνάς says:

    Συγχαρητήρια στα παιδιά και σε όλους όσους συμμετείχαν.

Σχολιάστε