Τσίπρας: “Είμαστε ο συναγερμός που θα ξυπνήσει την Ευρώπη”2219841
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο συναγερμός που θα ξυπνήσει από τον λήθαργο εκείνους που κρατάνε το τιμόνι της Ευρώπης επεσήμανε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του, Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξή του στο Βρετανικό Channel 4, όπου τόνισε επίσης ότι: «Εμείς δεν κρατάμε μια χειροβομβίδα για τους Ευρωπαίους πολίτες, αλλά μια πυξίδα, μια πυξίδα για να αλλάξει η Ευρώπη πορεία».
Ως προς το ζήτημα του χρέους για το οποίο θεωρεί ότι πρέπει να αντιμετωπιστεί ως κοινό ευρωπαϊκό πρόβλημα και την διαπραγμάτευσης σχετικά με αυτό, δήλωσε πως: «Φυσικά και θα διαπραγματευτούμε με τους εταίρους μας, με όλους τους εταίρους μας ώστε να αντιμετωπίσουμε μαζί αυτό το κοινό ευρωπαϊκό πρόβλημα του μη βιώσιμου ελληνικού χρέους».
Ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε επίσης πως το σημαντικό είναι να σωθεί το κοινό ευρωπαϊκό σπίτι, ο λαός και η κοινωνία και αυτό δεν προϋποθέτει την τυφλή υπακοή και εφαρμογή οικονομικών στρατηγικών όταν αυτές είναι λάθος.

 
http://www.koutipandoras.gr/
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Το ζήτημα είναι να πέσουν σε λήθαργο και όσοι ανιδιοτελείς ψηφοφόροι δεν γνωρίζουν ακόμα τι μπουμπούκια τρύπωσαν – δυστυχώς – στο ψηφοδέλτιο του ΣυΡιζΑ.

Σχολιάστε