To iporos.com είναι εδώ!iporosscrΜε ιδιαίτερη υπερηφάνεια σας ανακοινώνουμε  ότι από την Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου 2014 ξεκινά η λειτουργία – σε δοκιμαστικό στάδιο (ΒΕΤΑ) –  του νέου website για τον Πόρο, που ονομάζεται iporos.com.

Σκοπός του iporos.com είναι η προβολή του νησιού, των επιχειρήσεων, της κουλτούρας και των ανθρώπων του Πόρου, σε όλο τον κόσμο, μέσα από ένα μοντέρνο, εύχρηστο, δυναμικό, travel website, που θα συνδυάζει τον οδηγό αγοράς και το ενημερωτικό Μαγκαζίνο και θα ανανεώνεται συνεχώς με αφιερώματα, ατζέντα εκδηλώσεων, κατάλογο επιχειρήσεων & υπηρεσιών και πληροφορίες για τους επισκέπτες του Πόρου.  Το iporos είναι συμβατό σε κινητά και tablets.

Στόχοι του iporos

Επιδίωξη του iporos.com, είναι να γίνει ο απόλυτος τουριστικός οδηγός του νησιού, και για αυτό το λόγο, έχει δημιουργηθεί – προς το παρόν- σε δύο γλώσσες (ελληνικά & αγγλικά) με βασική γλώσσα τα αγγλικά.

Επιδίωξη μας είναι, τα κείμενα μας να αποτελέσουν   – αγγλικά & ελληνικά – σημείο αναφοράς για ταξιδιωτικούς ιστότοπους. Δηλαδή, να αναδημοσιεύονται  σε Μέσα Επικοινωνίας  με μεγάλη επισκεψιμότητα, ώστε να προβληθεί αποτελεσματικά το νησί του Πόρου.

Στόχοι του iporos.com είναι:

 • Να καθιερωθεί ως ο απόλυτος τουριστικός οδηγός του νησιού.
 • Να παρουσιάσει υψηλή και καθημερινή επισκεψιμότητα.
 • Η πλήρης καταγραφή, καταχώρηση και προβολή ΟΛΩΝ των επιχειρήσεων, των επαγγελματιών και των υπηρεσιών του νησιού.  
 • Η πλήρης καταγραφή και προβολή – μέσα από αφιερώματα – ΟΛΩΝ των αξιοθέατων του Πόρου.
 • Η προβολή των πολιτισμικών στοιχείων και της κουλτούρας των ανθρώπων του νησιού.
 • Η προβολή των εναλλακτικών, ελκυστικών στοιχείων του Πόρου, που παραμένουν στην αφάνεια.
 • Η προβολή στοιχείων που θα ενθαρρύνουν τη νεολαία να επισκεφτεί τον Πόρο.
 • Η δημιουργία θετικού κλίματος για τους επισκέπτες.
 • Η δημιουργία εξωστρεφούς εικόνας για το νησί του Πόρου. Μιας εικόνας που θα έχει ως σκοπό, να κατατάξει τον Πόρο, ανάμεσα στους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς.
 • Να επεκταθεί σε Τροιζηνία & Μέθανα.
 • Να ξεκινήσει συνεργασίες με διάσημους τουριστικούς οδηγούς και ηλεκτρονικά, τουριστικά περιοδικά από όλο τον κόσμο.
 • ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΠΟΡΟΣ ΞΑΝΑ ΜΟΔΑ!

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω, το iporos.com ξεκίνησε τη λειτουργία του σε δοκιμαστικό στάδιο (η πλήρης λειτουργία εκτιμάται να ξεκινήσει στα τέλη Μαρτίου 2015).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι επιχειρήσεις που προβάλλονται σήμερα στην κεντρική σελίδα είναι ενδεικτικές!  

Όπως θα δείτε στον οδηγό αγοράς (GUIDE) και στον Κατάλογο (DIRECTORY), έχουμε ήδη καταχωρήσει επιχειρήσεις, αξιοθέατα, δραστηριότητες και επαγγελματίες του νησιού.

Στην πλήρη καταγραφή και την καταχώρηση των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών όμως, θα χρειαστούμε και τη δική σας βοήθεια. Αν δεν βλέπετε το όνομα σας στον κατάλογο του iporos.com, ή αν το βλέπετε αλλά θεωρείτε ότι οι πληροφορίες είναι ανακριβείς ή θέλετε να προβάλετε κάτι διαφορετικό από αυτό που γράφουμε, τότε επικοινωνήστε μαζί μας.  Η καταχώρηση στο GUIDE & DIRECTORY είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Ωστόσο θα υπάρχουν και οικονομικά πακέτα προβολής και διαφήμισης στην κεντρική σελίδα του iporos.com και στο magazino!

Καταχωρηθείτε στο iporos ή επικοινωνήστε μαζί μας με τους ακόλουθους τρόπους:

 • Κατεβάστε τη φόρμα καταχώρησης ΕΔΩ, συμπληρώστε την και στείλτε την σε εμάς συμπληρωμένη, για να σας καταχωρήσουμε.
 • Στείλτε μας email στη διεύθυνση: info@iporos.com.
 • Τηλεφωνήστε μας στο 6974904609 (Μπάμπης Κανατσίδης) για να κλείσετε ραντεβού.

Σε περίπτωση όμως που δεν επικοινωνήσετε μαζί, δεν πειράζει. Η επιχείρηση σας θα καταχωρηθεί, προφανώς όμως με σχετική καθυστέρηση. 

 

Συντελεστές του iporos.com

To iporos.com, δημιουργήθηκε μέσα από μια ομαδική προσπάθεια, ανθρώπων που αγαπούν το νησί και που ο καθένας, με το ταλέντο του, συνέβαλε αφιλοκερδώς στο αποτέλεσμα που μπορείτε πλέον να δείτε στις οθόνες σας.

Το ξεχωριστό web design του iporos έκανε ο Σπύρος Ντούσκος. Ο Σπύρος συνεχίζει να δουλεύει σκληρά και στον προγραμματισμό της ιστοσελίδας, μαζί με τον αδελφό του, Μάκη Ντούσκο. Στόχος των προγραμματιστών μας είναι να τελειοποιήσουν το iporos. Nα δημιουργήσουν δηλαδή, ένα δυναμικό, λειτουργικό και εύχρηστο web site, χωρίς προβλήματα για τους αναγνώστες.

Τα αγγλικά κείμενα επιμελείται η Diane Shugart. Με την μεγάλη εμπειρία της στη δημοσιογραφία και στη μετάφραση, η Diane δεν έκανε μοναχά μεταφράσεις κειμένων για το iporos. Με την υπέροχη πένα της, μεταφέρει τον Πόρο, στα εκατομμύρια των  αγγλόφωνων αναγνωστών.  Δεν θα ήταν υπερβολή αν λέγαμε πως τη δημιουργική γραφή της Diane, θα την ζήλευαν μεγάλα ταξιδιωτικά μέσα επικοινωνίας.

Οι περισσότερες (φοβερές) φωτογραφίες του iporos.com είναι τραβηγμένες από τον Τάσο Δουβαρά. Ο Τάσος είναι ο άνθρωπος που τα τελευταία χρόνια, έχει φωτογραφίσει και έχει προβάλει , αθόρυβα, τις ομορφιές του νησιού, όσο κανείς άλλος! Αξίζει να σημειώσουμε ότι η σελίδα που έχει δημιουργήσει στο Facebook, με θέμα τον Πόρο, και με εκατοντάδες υπέροχες φωτογραφίες, έχει 8.000 περίπου φίλους, από όλο τον κόσμο. Είμαστε πολύ περήφανοι που οι φωτογραφίες του Τάσου κοσμούν το iporos.

Την παραγωγή βίντεο του iporos.com επιμελείται ο κινηματογραφιστής Βασίλης Κολοκύθας. Ο Βασίλης με το ταλέντο του στην εικονοληψία και το μοντάζ, έχει προβάλει στο παρελθόν πολλές φορές το νησί μέσα από βίντεο για το porosnews.gr αλλά και μέσα από προσωπικά του projects. Ο Βασίλης πέρα από την ξεχωριστή ματιά του, είναι πολύ παραγωγικός και σίγουρα θα έρθει η στιγμή που θα γίνει διάσημος και που θα αποτελεί πολυτέλεια που συνεργάζεται μαζί μας.

Την επιμέλεια των ελληνικών κειμένων, την έρευνα, την διεύθυνση και τις δημόσιες σχέσεις του iporos.com, έχει αναλάβει ο Μπάμπης Κανατσίδης.

 
Comments (5)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Σπυρος Μπορμπαντωνακης says:

  Αντε καλη αρχη

 2. Πάνος says:

  Πολύ καλή δουλειά εκ πρώτης όψεως.

  Μπράβο !

 3. christos vikos says:

  καλη αρχη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. Πραγματικά μια εξαιρετική δουλειά από τον Μπάμπη Κανατσίδη και τους συνεργάτες του, η οποία θα συμβάλει στην διαρκή προσπάθεια για την προβολή και ανάδειξη του νησιού μας. Εύχομαι κάθε επιτυχία.

  Δημήτρης Α. Συξέρης
  Γ.Γ Εμπορικού-Επαγγελματικού Συλλόγου Πόρου

 5. Βαγγελης Ταρταρακης says:

  Συγχαρητήρια σε όλους, οτι βοηθεια θέλετε παρακαλω αισθανθείτε ελεύθερα, στη διάθεση σας

  Χρονια Πολλα – Καλές Γιορτές

  Βαγγελης

Σχολιάστε