37 καταμαράν με 350 ιστιοπλόους στο 7ο “Catamarans Cup”catacup2016cover2

Πιστό στο ραντεβού του με τους λάτρεις της ιστιοπλοΐας, το Catamarans Cup είναι έτοιμο να ανοίξει πανιά για 7η συνεχόμενη χρονιά.
Η Μαρίνα Αλίμου, θα γίνει πόλος έλξης για δεκάδες αθλητές από 18 χώρες του κόσμου, που συρρέουν κάθε χρόνο στη χώρα μας προκειμένου να πάρουν μέρος στον ξεχωριστό αυτό αγώνα, η δημοτικότητα και η φήμη του οποίου σε όλο το κόσμο του οποίου αυξάνεται χρόνο με το χρόνο. Του λόγου το αληθές μαρτυρά το ολοένα κι αυξανόμενο ενδιαφέρον των αθλητών  που κάθε χρόνο ταξιδεύουν από κάθε μέρος του πλανήτη προκειμένου να ταξιδέψουν στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου, να γνωρίσουν από κοντά συναρπαστικούς προορισμούς και φυσικά να μετρήσουν τις ιστιοπλοϊκές τους γνώσεις.  Στη φετινή διοργάνωση συμμετέχουν 37 καταμαράν με περισσότερους από 350 ιστιοπλόους.

 Με αφετηρία και τερματισμό τη Μαρίνα του Αλίμου, τα σκάφη, θα κατευθυνθούν προς Κέα, Κύθνο, Πόρο και Επίδαυρο ενώ θα επιστρέψουν στο κλεινόν άστυ στις 28 Οκτωβρίου.

Οι 350 ιστιοπλόοι θα διανυκτερεύσουν στον Πόρο για 2 βράδια -για πρώτη φορά εφέτος – την Τρίτη 25 και την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου.

Η αυλαία της διοργάνωσης θα πέσει με μια εντυπωσιακή τελετή απονομής την 28η Οκτωβρίου στον Άλιμο, όπου όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν εντυπώσεις κι εμπειρίες και να γιορτάσουν με τους νικητές και τους διοργανωτές.

Η διοργάνωση τελεί υπό την Αιγίδα του ΕΟΤ. Επίσημοι Υποστηρικτές είναι οι Δήμοι Κέας, Κύθνου, Πόρου και Επιδαύρου.
Σχολιάστε