30% έκπτωση από την HSW για τους συμμετέχοντες στο POROSEA!Στους ρυθμούς του POROSEA κινείται για τα καλά ολόκληρος ο Πόρος, καθώς απομένουν 18 ημέρες για την μεγάλη διοργάνωση τριάθλου που θα φιλοξενηθεί στο καταπράσινο νησί του Σαρωνικού 19-21 Μαΐου 2017.

Όπως ανακοινώθηκε από τη σελίδα της διοργάνωσης στο Facebook, έχουν ξεκινήσει οι εκπτωτικές προσφορές του τριημέρου, με την Hellenic Seaways να προσφέρει σε όλους τους συμμετέχοντες έκπτωση 30% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Πόρο.
Για περισσότερες και κρατήσεις, καλέστε στο ταξιδιωτικό γραφείο MarinosTours 22980-23423, 22977

Εκπτώσεις θα προσφέρουν κι άλλες επιχειρήσεις του νησιού. Δείτε όλες τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις:
http://porosea.gr/collaborating-companies/

O Πόρος περιμένει εκατοντάδες συμμετέχοντες να επισκεφθούν το νησί, εύκολα με αυτοκίνητο ή ακτοπλοϊκώς και να επωφεληθούν από τις απίστευτα χαμηλές τιμές early booking που ξεκινούν από μόλις 5€ για τις παράλληλες εκδηλώσεις και από 12€ για τους αγώνες!

Διαθέσιμα full passes που συμπεριλαμβάνουν και τη διαμονή!

Κλείστε εύκολα και γρήγορα τη συμμετοχή σας και μάθετε κάθε πληροφορία για τη διοργάνωση στο επίσημο site του POROSEA: www.porosea.gr και στο facebook στην ομώνυμη σελίδα

Ειδικές τιμές για τους δημότες Πόρου και Τροιζηνίας-Μεθάνων: Το κόστος της standard συμμετοχής (τσιπάκι, μετάλλιο, ψηφιακό πιστοποιητικό επίδοσης) των δημοτών των Δήμων Πόρου και Τροιζηνίας- Μεθάνων για τα αγωνίσματα του POROSEA διαμορφώνεται ως εξής:

• Τρέξιμο/ποδήλατο: 9€ ανά αγώνισμα επιλογής (αντί 12€ τιμής early booking)

• Κολύμβηση: 14€ για αγώνισμα επιλογής (αντί 17€ τιμής early booking)

• Premium συμμετοχή (περιλαμβάνει επιπροσθέτως τεχνικό T-shirt αγώνα και τσαντούλα): επιβάρυνση standard συμμετοχής κατά 8€

• Παιδικά αγωνίσματα τρεξίματος και κολύμβησης: δωρεάν Οι εγγραφές των δημοτών Πόρου και Τροιζηνίας-Μεθάνων θα γίνονται στο Δημαρχείο Πόρου (Γραφείο Δημάρχου). Διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής: Paypal, τραπεζική κατάθεση, μετρητά. Απαραίτητη προϋπόθεση για την εγγραφή η κατοχή e-mail. Παρακαλούνται οι δημότες Τροιζηνίας – Μεθάνων να προσκομίζουν πιστοποιητικό δημοτολογίου.
Σχολιάστε