20 Νοεμβρίου η επόμενη εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Πόρου – Το μήνυμα της Μαρίας ΒαρβάρουemaΤην Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015, θα πραγματοποιηθεί η  Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Πόρου.  Η εντεταλμένη σύμβουλος του Δήμου Πόρου, για θέματα υγείας  Μαρία Βαρβάρου, με μήνυμα- πρόσκληση, δίνει εντυπωσιακά στοιχεία για τις δράσεις εθελοντικής αιμοδοσίας του Δήμου, αλλά και τα αποτελέσματα αυτών.

Το μήνυμα της κ. Βαρβάρου έχει ως εξής:

Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας και όλοι πρόσφεραν το καλύτερο κομμάτι του εαυτού τους…

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε σε όλους τους εθελοντές Αιμοδότες, που για άλλη μία φορά δώσατε το δυναμικό παρόν σας στην προγραμματισμένη Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου μας στις 27 και 28 Μαϊου 2015.

barbΜε την δική σας σπουδαία συμμετοχή και μαζί με την πολύτιμη βοήθεια της Γ΄/ΕΣΣΟ του Πολεμικού Ναυτικού συγκεντρώθηκαν 195 μονάδες αίματος. Μέσα σε διάστημα 10 μηνών προσφέρθηκαν χάρη σε εσάς 130 μονάδες αίματος σε 67 συνανθρώπους μας όλων των ηλικιών χαρίζοντας χαμόγελο και ζωή.

Στόχος λοιπόν της Τράπεζας Αίματος του Δήμου μας είναι να αυξηθούν τα αποθεματά της, έτσι ώστε σε κανέναν συνανθρωπό μας να μη λείψει αίμα όσο και όταν το χρειαστεί.

Το επόμενο ραντεβού ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015 8:30 – 13:30 κτήριο Συγγρού και στόχος μας η όσο το δυνατό μεγαλύτερη προσέλευση και με νέους αιμοδότες !!!

Η εντεταλμένη σύμβουλος Yγείας

Βαρβάρου Μαρία
Σχολιάστε