Ξανά τα ίδια στο αντλιοστάσιο του ΡώσικουimageΑντιμέτωποι με τη συνηθισμένη εικόνα των λυμάτων να εκρέουν στην πλαγιά πάνω από το Ρώσικο Ναύσταθμο έρχονται και σήμερα Κυριακή 12.5.2013 όσοι περνούν από την περιοχή. Τα λύματα κατηφορίζουν από την πλαγία, ακολουθώντας την προκαθορισμένη διαδρομή: πρώτα κατακλύζουν το αντλιοστάσιο που βρίσκεται επί του δρόμου, μετά κατηφορίζουν παράλληλα με τον δρόμο, περνάνε απέναντι και γεμίζουν το πηγάδι που βρίσκεται πίσω από το Ρώσικο. Μέχρι στιγμής (13:00 το μεσημέρι) το πηγάδι δεν έχει υπερχειλίσει και τα λύματα δεν έχουν κατρακυλήσει προς τη θάλασσα όπως συμβαίνει τις περισσότερες φορές. Ωστόσο η ροή των λυμάτων από την πλαγιά συνεχίζεται. Στην περιοχή δεν βρίσκεται κανείς υπεύθυνος από τη δημοτική αρχή και για μια ακόμα φορά το συμβάν βεβαιώθηκε από την Αστυνομία μόνον επειδή το κατήγγειλαν οι περαστικοί και η αντιπολίτευση του Δήμου.
Comments (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Πάνος Θεοχάρης says:

  Εντάξει έχετε φτάσει στα όρια της γελοιότητας…

  Ανεβάζεται μια φώτο και όποιον πάρει ο χάρος….

  Σταμάτησε η μία αντλία και δεν πήρε η δεύτερη μπροστά, πήγε ο ηλεκτρολόγος και την έβαλε χειροκίνητα.

  Δεν σας ενδιαφέρει όμως η αλήθεια, σας ενδιαφέρει μόνο να χτυπήσετε τον Δήμαρχο και την παράταξη του με οποιοδήποτε κόστος για το νησί.

  Χύθηκαν 1-2 κυβικά που μπορούσες να τα μυρίσεις μόνο όταν ήσουν επάνω στο πηγάδι, και η καλή μας αντιπολίτευση ήθελε να περάσει ο Ζεντέλης από τον εισαγγελέα για να τον κάνει νταντά…

  Το βυτίο του δήμου δεν χρειάστηκε καν να τραβήξει λύματα, ενώ το δεύτερο βυτίο απλά έπλυνε τον δρόμο, και φυσικά κάποιος από τον Δήμο ήταν εκεί….

  Και επειδή οι φωτογραφίες λένε την αλήθεια : https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10200614684146003.1073741830.1126733572&type=3

 2. Πάνος Θεοχάρης says:

  Α, και οι φωτογραφίες είναι 12:16 έως 12:23, ενώ 13:00 έφυγε από το λεβητοστάσιο του Ρώσικου ο τελευταίος άνθρωπος του Δήμου…..

  Έχω και ενδιαφέρουσες φωτογραφίες του σωλήνα…..

 3. ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΡΟΥΓΚΑΣ says:

  Ψέματα λέτε κ. Θεοχάρη. Το καταθέτω τώρα δημοσίως. Έχω δει με τα μάτια μου τον Ζεντέλη να μαχαιρώνει τα καλώδια, να σπάει πλακέττες και επίσης έχω δει τον Στρατηγό να χτυπάει σαν χταπόδι μια αντλία που έγινε κομμάτια…..

  Αυτά για να γελάσουμε και λίγο, ως αντίδοτο, στον πολιτικό αυτισμό που έχουν υιοθετήσει κάποιοι και ελπίζω να μην γίνει επιδημία.

 4. Η συνεχιζόμενη αντιπαράθεση για τον Βιολογικό Καθαρισμό δεν οδηγεί πουθενά. Η Δημοτική Αρχή προσπαθεί να αντιμετωπίσει το ζήτημα, έστω και αν υπάρχουν διαχρονικά προβλήματα. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις – θετικές ή αρνητικές – πράξεις του.

  Δημήτρης Συξέρης
  Δημοτικός Σύμβουλος Πόρου

Σχολιάστε