120 χρόνια Σύνδεσμος των Εν Αθήναις και Πειραιεί ΤροιζηνίωνIMGP6932Τα 120 χρόνια ύπαρξης συμπληρώνει φέτος ο Σύνδεσμος Τροιζηνίων και το γιορτάζει στην ετήσια γιορτή του την Κυριακή 22 Νοεμβρίου.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου έχουμε την ετήσια γιορτή μας. Εκτός αυτού θα έχουμε και τον *εορτασμό για τα 120 ΧΡΟΝΙΑ* του Συνδέσμου μας.
Θα παρακολουθήσουμε την δεύτερη Λειτουργία στον Αγ. Βασίλειο Καλλίπολης στις 10:30 και κατόπιν θα ακολουθήσει Αρτοκλασία.
Με το πέρας της εκκλησίας θα συγκεντρωθούμε όλοι στα γραφεία του Συνδέσμου όπου θα λάβει χώρα μια μικρή τιμητική αναδρομή στην ιστορία του Συνδέσμου, με ομιλητές τον επίτιμο Πρόεδρο του Συνδέσμου μας κ. Αντώνη Βιρβίλη και τον νυν Πρόεδρο κ. Ταρταράκη.
Κατόπιν θα ακολουθήσει δεξίωση με πλούσιο μπουφέ.
Για όλους εσάς που θέλετε να παραβρεθείτε και να μας τιμήσετε, τα γραφεία του Συνδέσμου βρίσκονται Καρπάθου 14 και Σαλαμινομάχων στο Χατζηκυριάκειο.»
Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Παναγιώτης Μουστάκας says:

    O Σύνδεσμος είναι εκ των παλαιοτέρων πατριωτικών συνδέσμων της Χώρας και τα τελευταία 45 χρόνια έχει αναπτύξει έντονη δραστηριότητα με πάσης φύσεως εκδηλώσεις.Είχα την καλή τύχη να με τιμήσουν οι συμπατριώτες μου δια της ψήφου τους στο Δ.Σ. του Συνδέσμου επί τρεις θητείες κατά τις οποίες μου εδόθη η ευκαιρία να γνωρίσω εκ των έσω τις φιλότιμες προσπάθειες των μελών για την επιτυχή έκβαση των δραστηριοτήτων του μακριά από προσωπικές και κυρίως κομματικές τοποθετήσεις και αντιπαραθέσεις.Δυστυχώς η μη εγγραφή νέων σε ηλικία μελών αλλά και η αποχώρηση λόγω βιολογικής απογειώσεως των παλαιοτέρων έχει ως αποτέλεσμα την “ποσοτικήν” συρρίκνωσή του η οποία ελπίζω να αντιστραφεί χάρις στις αξιέπαινες προσπάθειες που παρόντος Δ.Σ.

  2. Παναγιώτης Μουστάκας says:

    Στο προηγούμενο σχόλιό μου Ο δαίμων του ¨πληκτρολογίου¨απογείωσε τα παλαιότερα μέλη του Συνδέσμου ενώ αυτά ,φυσικά, απομειώνονται και δεν απογειώνονται.

Σχολιάστε