Τ. Χατζηπέρος: Με λαϊκές συνελεύσεις κοντά στους πολίτεςxatziperosΟ νεοεκλεγείς Ατιπεριφερειάρχης Νήσων Παναγιώτης Χατζηπέρος, μας απέστειλε το ακόλουθο μήνυμα:

Ρένα Δούρου

Αττική

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ευχαριστήριο μήνυμα

του νέου Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Παναγιώτη Χατζηπέρου

 

Από τα βάθη της καρδιάς μου ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλες και όλους όσοι μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους και μας έδωσαν τη δυνατότητα να προσφέρουμε στον τόπο μας.

Αποκλειστική μέριμνά μας θα είναι η ισονομία, η αξιοκρατία και η διαφάνεια σ’ όλες τις ενέργειές μας, ώστε να επιτύχουμε όλους τους στόχους μας και να υλοποιήσουμε τα οράματά μας, με προτεραιότητα στην ΥΓΕΙΑ, την ΠΑΙΔΕΙΑ και τις υποδομές. Τα χρόνια που θα ακολουθήσουν χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια και συντονισμένες ενέργειες, για να υπερβούμε τις δυσκολίες, που, εκ των πραγμάτων, θα εμφανισθούν. Γι’ αυτό χρειαζόμαστε την συμπαράστασή σας, τις δημιουργικές προτάσεις σας και την παρουσίαση των προβλημάτων κάθε περιοχής, ώστε να δυνηθούμε να δράσουμε αποτελεσματικά. Όπως υποσχεθήκαμε θα οργανώσουμε λαϊκές συνελεύσεις σ’ όλα τα νησιά και την Τροιζηνία, αρχής γενομένης από τα Κύθηρα, για ν’ ακούσουμε από πρώτο χέρι τα προβλήματα όπως τα βιώνουν οι πολίτες στην καθημερινότητά τους. Η Αντιπεριφέρεια Νήσων Αργοσαρωνικού [ΑΤΤΙΚΗΣ] και το γραφείο μου, θα είναι πάντοτε ανοιχτό για όλους τους συμπολίτες μας, για να εκφράζουν τα προβλήματα τους και να βρεθεί η κατάλληλη λύση τους, στα πλαίσια των δυνατοτήτων και αρμοδιοτήτων μας.

Το ταξίδι τώρα ξεκινά και όλοι είμαστε συνεπιβάτες, για τον ίδιο σκοπό: ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ – ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ -ΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ -ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ και βέβαια της Πατρίδας.

 

Με Εκτίμηση

Παναγιώτης Χατζηπέρος

Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Αττικής

«ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ»

 

29/05/2014

 
Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Anubis says:

    Καλή Δύναμη!

  2. ΚΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ says:

    σιδερενιος…ο κοσμος του πορου βασιζει πολλα πανω σου τακη ,για την επομενη 5ετια…

Σχολιάστε