Τα νέα του Συλλόγου Γονέων και Φίλων ΑμΕΑ o “Άγιος Κήρυκος” Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012, παγκόσμια ημέρα ΑμΕΑ, θα πραγματοποιηθεί ποδηλατοδρομία, με διοργανωτή το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. , το οποίο θα αποτελέσει σημείο αφετηρίας και τερματισμού του αγώνα. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στο 22980 42469 ή 6974397528.
 Το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Δεκεμβρίου θα στηθεί Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στο γήπεδο του Γαλατά για να στολιστεί από τους επισκέπτες με στολίδια που έχουν ετοιμάσει για το σκοπό αυτό τα παιδιά του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Γαλατά. Με την ολοκλήρωση του στολισμού, το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο θα μεταφερθεί στην πλατεία Γαλατά, όπου και θα παραμείνει έως το τέλος των εορτών. Το Διήμερο αυτό θα πραγματοποιηθεί και Χριστουγεννιάτικο Παζάρι.
 Συνεχίζεται ο εμπλουτισμός της Δανειστικής Βιβλιοθήκης του Συλλόγου μας που έχει βρει στέγη και λειτουργεί, τόσο στο Εργαστήρι Υφαντικής της κ. Ελένης Παύλου όσο και στο κατάστημα του κ. Βαγγέλη Βίκου.
 Κατά τη διάλεξη για την ΄΄υπό εξαφάνιση γλυπτική΄΄ με τον καθηγητή Francis Brown που πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο στο Εργαστήρι της Ελένης Παύλου, οι ακροατές αντί εισόδου συγκέντρωσαν το ποσό των 200 ευρώ για την ενίσχυση του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Γαλατά. Ο Σύλλογός μας ευχαριστεί θερμά τον καθηγητή Francis Brown και την κ. Ελένη Παύλου.
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ΑΡΙΣ ΑΝΤΑΝΗΣ says:

  Θερμά συγχαρητήρια για τις δραστηριότητες του Συλλόγου ” Άγιος Κήρυκος”.
  Ειδικά για τη δανειστική βιβλιοθήκη προτείνω να υπάρξει μια ξεχωριστή γωνιά με έργα Τροιζηνίων συγγραφέων και ποιητών, αλλά και άλλων που έχουν γράψει για την περιοχή μας. Πιστεύω δεν είναι διόλου δύσκολο να βρεθούν οι λογοτέχνες που θα εφοδιάσουν αφιλοκερδώς τη βιβλιοθήκη με τα έργα τους. Το έχω προτείνει και σε άλλα τοπικά σωματεία από δεκαετίας, αλλά μέχρι στιγμής δεν έτυχε της προσοχής των Διοικητικών Συμβουλίων, προφανώς λόγω άλλων προτεραιοτήτων.
  Με τιμή
  Άρις Αντάνης
  Δημότης Πόρου

Σχολιάστε