Πλήρωση μίας κενής θέσης Πληρώματος Ασθενοφόρου στο Κ.Υ. ΓαλατάgalataΜετά από συντονισμένες ενέργειες  τόσο της Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου Υγείας Γαλατά  με επίσκεψη στον Υπουργό Υγείας κ. Γεωργιάδη, όσο και  όλων τον εμπλεκομένων φορέων  (Υπουργείο Υγείας,  2η ΥΠΕ, Γ.Ν.Π. Τζάνειο,  ) ολοκληρώθηκε η διαδικασία  της Πρόσληψης ενός επικουρικού οδηγού ( Πλήρωμα Ασθενοφόρου ) στο Κ. Υ. Γαλατά, για χρονικό διάστημα ενός χρόνου.

Όπως πληροφορούμαστε από τον πρόεδρο της Δ.Ε. Κ.Υ. Γαλατά κ. Δημήτρη Μωρόπουλο, παρά την θετική εξέλιξη της κάλυψης της συγκεκριμένης θέσης, το πρόβλημα των κενών βαρδιών παραμένει, καθόσον υπολείπονται άλλες τρείς κενές θέσεις που πρέπει να καλυφθούν, προκειμένου να υπάρχει όλο το 24ωρο στο Κ. Υ. Γαλατά βάρδια Ασθενοφόρου, και που χωρίς την πολύτιμη συνδρομή του Δήμου Τροιζηνίας με οδηγούς, καθώς και των εθελοντών οδηγών, το πρόβλημα της Διακομιδής Ασθενών θα ήταν πολύ μεγάλο.

Η Διοικούσα Επιτροπή θα συνεχίσει τις προσπάθειες της για την κάλυψη και των υπολοίπων κενών θέσεων Οδηγών Ασθενοφόρου, αλλά και όλων των άλλων κενών που παρουσιάζει το Κ.Υ. Γαλατά. 
Comments (6)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Γιάννης Γκούμας says:

  Μιλάμε για τον ίδιο Άδωνη Γεωργιάδη που είπε “Το ιδιωτικό σύστημα υγείας μας συμφέρει περισσότερο”;
  Μιλάμε για τον άνθρωπο που εννοούσε: όσα πληρώσατε πληρώσατε, τα φάγαμε… οι φτωχοί μπορείτε να πεθάνετε ελεύθερα πλέον;

  πηγή:
  http://www.tovima.gr/society/article/?aid=537013

 2. Γιώτα Πλιάκου says:

  Χαχα σαν εφιάλτης ακούγεται “αυτός” ο Γεωργιάδης να είναι υπουργός! Φαίνεται κοιμηθήκαμε πολύ καιρό και τώρα προσπαθούμε να καθαρίσουμε το όνειρο…. ‘Αντε να πάρουμε το μαγικό ξυλάκι και να καθαρίσουμε τις γωνιές, πριν πέσει το σκοτάδι, πάλι, και φοβαμαι θα είναι πιο βαθύ! Την Παιδεία και τα παιδιά τα γράψαν στα παλιά τους υποδήματα! Το αύριο δεν είναι για τους γερασμένους. Τα πανεπιστήμια έκλεισαν τις πόρτες τους και περιμένουν να τους αγκαλιάσουμε.. Εμείς θα παραμείνουμε σκόρπιοι και κουφοί; ΠΟΤΕ!

 3. Πάνος Θεοχάρης says:

  @Γιάννης Γκούμας

  Το Βήμα έχει παραφράσει τα λεγόμενα του Γεωργιάδη, ο οποίος είπε μια μεγάλη αλήθεια.

  Πολλές εξετάσεις στον Ιδιωτικό τομέα κοστίζουν φθηνότερα από ότι στο Δημόσιο. Το ίδιο ισχύει και σε περιπτώσεις για τα νοσήλια.

  Δεν είναι κάτι καινούργιο ότι το Δημόσιο είναι πολλές φορές (μην πω τις περισσότερες) αναποτελεσματικό, σπάταλο και ακριβό. Οι μισθοί των δημ. υπαλλήλων είναι μεγαλύτεροι από του ιδιωτικού, δουλεύουν λιγότερες ώρες, προσπαθούν λιγότερο, και αποδίδουν λιγότερο. Κανένας δεν ενδιαφέρεται να κάνει οικονομία, υπάρχουν αμέτρητες περιπτώσεις που κλέβουν έμμεσα ή άμεσα το κράτος (από εικονικές υπερωρίες σε απαλλοτρίωση μέχρι και του χαρτιού τουαλέτας στα νοσοκομεία, αλλά και μίζες, πολλές μίζες).

  Δεν είναι τυχαίο ότι με ιδιωτική ασφάλιση πληρώνεις πολύ λιγότερα λεφτά ενώ έχεις πολύ καλύτερες προσφερόμενες υπηρεσίες, και στο τέλος βγάζει λεφτά και ο ιδιώτης !

  Μόνο και μόνο η μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης τα τελευταία 4 χρόνια λόγο της κακής τρόικας που μας ανάγκασε να νοικοκυρευτούμε δείχνει πόσο σπάταλο ήταν το σύστημα, και πόσο δίκιο είχε μακροοικονομικά ο Πάγκαλος όταν έλεγε “μαζί τα φάγαμε”.

  Τώρα με την κρίση όπου τα λεφτά που έχει το κράτος για να κάνει κοινωνική πολιτική τελείωσαν, πρέπει να πάρουμε χαμπάρι ότι πολλά πράγματα πρέπει να αλλάξουν, όσο και αν σ’ αυτή την χώρα ψηφίζαμε Αλλαγή χωρίς να θέλουμε αλλαγές !!!

  Υπ΄όψιν ότι η μεγάλη πλειοψηφία των κινήσεων του Γεωργιάδη είναι σχέδια δεκαετίας, όπως η αναδιάρθρωση των νοσοκομείων που είναι σχέδιο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών επί Πασόκ πριν το 2004, το κλείσιμο των ψυχιατρικών νοσοκομείων που είναι ιστορία της ΕΕ εδώ και δέκα χρόνια, κλπ.

  Καταλαβαίνω Γιάννη Γκούμα ότι λόγο ιδεολογίας σου δεν θέλεις κανέναν ιδιώτη, αλλά πρώτα πρέπει να παλέψεις να διορθώσεις το δημόσιο σύστημα για να μπορείς να λες “δεν θέλω ιδιώτη ποιο καλά είναι τα δημόσια”…..

 4. Γιάννης Γκούμας says:

  Δεν είναι ιδεολογία το δημόσιες υπηρεσίες ή ιδιωτικές.
  Είναι απλό…. ο φτωχότερος δεν έχει να πληρώσει, δεν απολαμβάνει, πεθαίνει. Εκτός αν πληρώσουμε σαν κράτος τα έξοδά του. Αλλά αν είναι έτσι γιατί δεν κάνουμε δημόσια όλα αυτά; Πάλι δεν θα υπάρχει η περίπτωση να κλέβουν το δημόσιο όπως λες;
  Ένα πλαφόν υπηρεσιών από το δημόσιο είναι μονόδρομος. Μετά από αυτό μπαίνει ο ιδιώτης και προσφέρει τα επιπλέον σε όποιον θέλει.

  Συμφωνούμε ότι υπάρχουν παράσιτα και κλέβουν, σε μίζες, σε γη, σε παραλίες, σε λιμάνια. Αυτά γίνονται όταν πας στις κάλπες και λες ποιος με έκλεψε; Αυτός! Και μετά ψηφίζεις τον ίδιο αντί για τον αντίπαλό του. Αυτό όμως σημαίνει χαμηλή παιδεία. Και ιστορικά όποτε γινόταν αυτό, έφτανε ο κόμπος στο χτένι και χυνόταν αίμα (Όχι μόνο στην Ελλάδα, παντού). Εκεί θέλουμε να φτάσουμε;
  Πάντως βλέποντας ότι η βουλή είναι φρούριο, δοκιμάσαμε το κόλπο του Δούρειου Ίππου, και εκλέξαμε ανθρώπους να δείρουν όποιον ψηφίζει μνημόνειο εκεί μέσα. Αλλά τελικά δεν έχει ανοίξει ρουθούνι εκεί μέσα. Ακόμα απ’ έξω γίνεται μάχη. Μάλλον έπρεπε να δοκιμάσουμε άλλη τακτική και ανθρώπους.

 5. Πάνος Θεοχάρης says:

  Ωραία όλα αυτά που λες, αλλά πουθενά δεν αναφέρεσαι στο πως θα σταματήσει ο Δημόσιος τομέας να είναι αναποτελεσματικός και ακριβότερος από τον Ιδιωτικό.

  Τον δημόσιο υπάλληλο δυστυχώς δεν τον ψηφίζω, δεν υπάρχει καν αξιολόγηση, αλλά και να υπήρχε τι να την κάνεις αφού δεν μπορείς να τους απολύσεις (κάτι που ελπίζω να αλλάξει).

  Ακόμα και σήμερα βγαίνουν στην σύνταξη πριν τα 55, ενώ αμείβονται πολύ περισσότερο από τον ιδιωτικό τομέα.

  Εάν δεν αλλάξουν όλα από την ρίζα τους, δεν γίνεται δουλειά, όσους πολιτικούς και να βαρέσεις.

  Ο ψευτοΣοβιετικού τύπου Ελληνικός καπιταλισμός απέτυχε. Είτε θα πάμε πολύ αριστερότερα και θα γίνουμε Βόρεια Κορέα, όπου θα έχουμε πάντα ένα πιάτο ρύζι, αλλά όχι facebook και ένα σωρό άλλα “δυτικά” προνόμια, ή θα πρέπει να πάμε προς τον νεοφιλελευθερισμό.

  Αν κρίνω από το 5% του λαού που ψηφίζει ΚΚΕ για ένα νέο Σοβιέτ, μάλλον ο κόσμος δεν το θέλει το αριστερότερα.

 6. Γιάννης Γκούμας says:

  Δεν χρειάζεται να πω τίποτα πώς θα διορθωθεί. Το είπες και εσύ… το πρόβλημα είναι οι μίζες. Κόβεις αυτές και το σώζεις!
  Δεν ψηφίζεις τον δημόσιο υπάλληλο, αλλά δεν είναι αυτός υπεύθυνος για τις μίζες, οι διορισμένοι κομματικοί διευθυντάδες είναι, και ψηφίζεις το κόμμα που τους έβαλε στη θέση τους. Άρα φταις για αυτό που ψήφισες (όχι εσύ, ο καθένας μας).

  Βαρέσαμε ποτέ κανένα πολιτικό, να δούμε αν θα αλλάξει κάτι; Άντε όχι να τον βαρέσουμε, να τους βάλουμε φυλακή με το παραμικρό, όμως. Στην Αγγλιά πάνε φυλακή, άμα πάνε βόλτα με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο το Σαββατοκύριακο!

  Η Σοβιετική Ένωση δεν είχε καπιταλισμό, αλλά κομμουνισμό, το οποίο είναι άλλο οικονομικό σύστημα και όχι πολιτικό μοντέλο αυτόνομο.
  Στην Ασία έχουν facebook, αλλά είναι διαφορετικός server. Και πάλι όμως δεν θεωρώ το facebook προνόμιο, αλλά πιο πολύ spam engine.

  Δεν θεωρώ κόμματα που έχουν συγκυβερνήσει με την δεξιά, ή έχουν αρνηθεί δημόσια την εξουσία (τουλάχιστον δύο φορές το είδα εγώ, ποιος ξέρει πόσες άλλες), ότι είναι αριστερά.

Σχολιάστε