Παζάρι μεταχειρισμένων βιβλίων για την ενίσχυση του συλλόγου ΑμΕΑIMGP1019Ο Σύλλογός ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΦΙΛΩΝ ΑμΕΑ «Ο ΆΓΙΟΣ ΚΗΡΥΚΟΣ» σάς προσκαλεί στο Μεγάλο Παζάρι Μεταχειρισμένων Βιβλίων που πραγματοποιεί το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Μαϊου από τις 11 π.μ. έως τις 13.00 μ.μ. και από τις 18.00 έως τις 22.00 μ.μ., στο ισόγειο του Δημαρχείου Πόρου.
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ΑΡΙΣ ΑΝΤΑΝΗΣ says:

  ΚΑΠΟΥ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΥΣΤΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ ΓΕΝΙΚΩΣ. ΛΙΓΟ ΟΜΩΣ. ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΘΗΣΑΥΡΟΣ. Ο ΤΣΩΡΤΣΙΛ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΦΥΛΛΙΣΜΑ ΕΝΟΣ ΒΙΒΛΙΟΥ Ο ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΡΔΟΣ.
  ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΡΘΟΥΜΕ, ΛΟΓΩ ΑΛΛΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ. ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΠΟΡΟΣΝΙΟΥΖ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΑΜΕ.
  ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ, ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΚΑΙ ΘΕΑΡΕΣΤΟ.
  ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ:
  1. ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑ ΤΡΟΙΖΗΝΙΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ, ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ.
  2. ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΒΙΒΛΙΑ ΤΡΟΙΖΗΝΙΩΝ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΘΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΜΕΑ. ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ; ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ.
  ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΥΤΟΥΖΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ “ΚΙΧΛΗ” ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ.
  ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ.
  ΜΕ ΤΙΜΗ
  ΑΡΙΣ ΑΝΤΑΝΗΣ
  ΔΗΜΟΤΗΣ ΠΟΡΟΥ

Σχολιάστε