Ο έρωτας μιας φίλης με τον Πόρο, καλά κρατεί…OLYMPUS DIGITAL CAMERAΗ φίλη αναγνώστρια Αναστασία Καρούτη, είναι μεταφράστρια και εκπαιδευτικός και λατρεύει τον Πόρο. Πριν λίγο καιρό μας είχε στείλει ένα σύντομο διήγημα για τον Πόρο.

Σήμερα μας έστειλε μερικές φωτογραφίες από το νησί που λατρεύει, συνοδευόμενες από το ακόλουθο μήνυμα:

“Αγαπητό Porosnews,

όπως σας ανέφερα και σε παλαιότερο μέιλ μου, για το διήγημά μου “Το σπίτι με την πράσινη τέντα” (ευχαριστώ για τη δημοσίευση!), είμαι απόλυτα ερωτευμένη με τον Πόρο, είναι ένα από τα μέρη που δύσκολα θα ξεχάσω και στο οποίο έχω περάσει μερικές από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής μου, το ομορφότερο ηλιοβασίλεμα και την πιο χρυσή αυγή! Ο τόπος και οι άνθρωποί του είναι εκπληκτικοί και θα ήθελα, λοιπόν, να ανταποδώσω σε αυτό το νησί λίγη από την ομορφιά που μου χάρισε, με λίγες φωτογραφίες που αιχμαλωτίζουν την αίσθηση της νοσταλγίας και του “παλιού” που εκπέμπει, αλλά και να νιώσω πως είμαι εκεί ξανά, μιας και από το χειμώνα ζω στη Ρουμανία.

Καλό καλοκαίρι με όμορφες στιγμές!

Φιλικότατα,

Αναστασία Καρούτη
εκπαιδευτικός, μεταφράστρια”
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Σας ευχαριστώ πολύ για τη δημοσίευση!
  Οι φωτογραφίες αυτές τραβήχτηκαν το καλοκαίρι του 2012, κατά τη διάρκεια των διακοπών μου στο νησί – ήταν 2 υπέροχες μέρες!
  Περισσότερο υλικό από τον Πόρο,τις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας και τις Βαλκανικές χώρες μπορείτε να βρείτε στο πορτφόλιό μου (http://caramelisedfruits.tumblr.com/)!
  Καλό καλοκαίρι,
  φιλικά,
  Αναστασία

Σχολιάστε