Η «σταυροφορία» του ΠόρουeklogesΜεγάλη μάχη για τον σταυρό στην Α’ Πειραιά. Η κατανομή των εδρών στην εκλογική μας περιφέρεια είχε ως εξής: ΣΥΡΙΖΑ 3 έδρες, Νέα Δημοκρατία 1 έδρα, Χρυσή Αυγή 1 έδρα και Ποτάμι 1 έδρα.

Αναλυτικότερα, οι νέοι βουλευτές της Α’ Πειραιά & Νήσων θα είναι: Θ. Δρίτσας, Ε. Σταματάκη και Σ. Λεουτσάκος με τον ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Κατσαφάδος με την Νέα Δημοκρατία, Ν. Κούζηλος με την Χρυσή Αυγή και η Σταυρούλα Αντωνάκου με το Ποτάμι.

Με μια πρώτη καταμέτρηση στους σταυρούς του Πόρου, για τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως ήταν αναμενόμενο, σάρωσε ο Θοδωρής Δρίτσας, συγκεντρώνοντας 462 σταυρούς, ακολούθησε η Γεωργία Γεννιά με 164, ο Νίκος Καρβούνης με 142, η Ελένη Σταματάκη με 137 και ο Στάθης Λεουτσάκος με 121.

Στην Νέα Δημοκρατία, αναμένεται να γίνει «σφαγή» ανάμεσα στον Κώστα Κατσαφάδο και τον Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο. Οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας στον Πόρο, εκτίμησαν τις προσπάθειες και το ενδιαφέρον που έχει δείξει για το νησί ο Κώστας Κατσαφάδος και τον επιβράβευσαν με 545 ψήφους, ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος ακολούθησε με 438 ψήφους και τρίτη ήρθε η Ζωή Ρούσσου με 150.

Για την έδρα της Χρυσής Αυγής ο Ν. Κούζηλος βγήκε με διαφορά πρώτος στον Πόρο με 103 ψήφους, ενώ οι ψηφοφόροι του Ποταμιού έδωσαν 44 ψήφους στον Α. Αβραντίνη και 40 στον Δ. Κυριακόπουλο.
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. geo2004 says:

    Διάβασα σωστά!!! 103 μιάσματα στον Πόρο???Έχουν χρόνο μέχρι τις επόμενες εκλογές να διαβάσουν ιστορία…..

Σχολιάστε