Η περιοδεία της Μαρίας Ρεπούση στα νησιάrepΠεριοδεία στα νησιά του Αργοσαρωνικού, Αίγινα, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες καθώς και στα Κύθηρα πραγματοποίησε η βουλευτής Α’ Πειραιά και Νήσων Μαρία Ρεπούση στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας της ΔΗΜΑΡ για τις ευρωεκλογές.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας είχε την ευκαιρία  να προβάλλει τις θέσεις της ΔΗΜΑΡ για τις ευρωεκλογές, να ζητήσει τη στήριξη των πολιτών στη ΔΗΜΑΡ προκειμένου να ακουστεί και στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο η φωνή της, να συνομιλήσει με φορείς των νησιών καθώς και πολίτες για προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να τους ενημερώσει σχετικά με τα θέματα για τα οποία είχε δεσμευτεί σε προηγούμενες εκεί επαφές της και ανέδειξε με ερωτήσεις και αναφορές που κατέθεσε στη Βουλή. Είχε επίσης την ευκαιρία να συγχαρεί τους νεοεκλεγμένους στο Πόρο και στο Αγκίστρι από τον α΄ γύρο δημάρχους κ. Γιάννη Δημητριάδη και Γιάννη Αθανασίου και να ευχηθεί καλή επιτυχία στο β΄ γύρο στα αυτοδιοικητικά σχήματα που στηρίζει ή και συμμετέχει η ΔΗΜΑΡ.
Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Θεόδωρος says:

    Δεν είσαι ευπρόσδεκτη. Δεν το καταλαβαίνεις; Και να μην δεχόμαστε τα συγχαρητήριά της. Δεν τα χρειαζόμαστε.

  2. Η εκλογή της κ.Ρεπούση οφείλεται στις “παραξενιές” του εκλογικού νόμου. Μπήκε στο Κοινοβούλιο με μόλις 1670 σταυρούς προτίμησης, και οι λίγοι αυτοί σταυροί (που είναι λίγοι για να εκλεγεί κανείς ακόμα και ως δημοτικός σύμβουλος σε κωμόπολη) της επέτρεψαν να προωθεί μία συγκεκριμένη ατζέντα – γνωστή σε όλους μας.

    Ευτυχώς για μας, η ΔημΑρ τόσο στις ευρωεκλογές όσο και στις περιφερειακές εκλογές πήρε αυτό που της άξιζε και τείνει προς πολιτική εξαφάνιση. Ούτε 4 χρόνια δεν πρόλαβε να συμπληρώσει από τότε που ιδρύθηκε με διασπαστές από τον Συνασπισμό και με άδηλο σκοπό να αποτελέσει ένα συστημικό δεκανίκι, όπως και έγινε. Τώρα την σκυτάλη από την ΔημΑρ φαίνεται πως παρέλαβε ο νεόκοπος σχηματισμός του αυτάρεσκου δημοσιογράφου, που αντλεί ψηφοφόρους από την ίδια δεξαμενή απολίτικων και που τα μίντια έσπευσαν να προωθήσουν και να προβάλλουν, παραβιάζοντας την δεοντολογία και προσβάλλοντας το νοήμον κοινό.

Σχολιάστε