Δ. Κατσικάρης: Προχωράει το έργο συντήρησης και λειτουργίας αντλιοστασίων ΠόρουkatsΑπό τον Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Δημήτρη Κατσικάρη εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης, επισκέφθηκε το έργο που εκτελεί η Περιφέρεια Αττικής στον Πόρο και αφορά στις «επείγουσες εργασίες συντήρησης και λειτουργίας αντιλιοστασίων του αποχετευτικού δικτύου Δήμου Πόρου», προϋπολογισμού 241.765 ευρώ.
Όπως διαπιστώθηκε, μέχρι σήμερα, στο έργο έχουν ολοκληρωθεί οι παρακάτω εργασίες:
• Εσωτερική επιθεώρηση των βαρυτικών δικτύων ακαθάρτων που απολήγουν στα αντλιοστάσια Α2 και Α1 με σύστημα Κλειστού Κυκλώματος Τηλεόρασης (Βιντεοσκόπηση) προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν φθορές, εμφράξεις, διαρροές, αστοχίες.
• Αντικατάσταση όλων των σωληνώσεων από νέους ανοξείδωτους καθώς και των φθαρμένων χυτοσιδηρών εξαρτημάτων (βάνες, κλπ) στα βανοστάσια – αντλιοστάσια Α1 και Α2.
• Τοποθέτηση νέων αντλιών λυμάτων στα αντλιοστάσια Α1, Α2, Α4-1 και Α4-2 και αναγκαίες επεμβάσεις στην αντίστοιχη ηλεκτρική εγκατάσταση (ηλεκ. Πίνακες, καλωδίωση, κλπ).
Comments (5)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Μπρεχτ says:

  Καλά να είμαστε να χαλάνε οι αντλίες να αγοράζουμε καινούριες…
  Θα μας πει ποτέ κανείς γιατί χαλάνε;;;;;;;

 2. evaggelia says:

  Α ρε Κατσικαρη με τα ωραια σου και του εργολαβους-κτηνοτροφους σου….

 3. LoveTrizinia says:

  evaggelia +1000000

 4. Γιάννης Γκούμας says:

  Μα Μπρεχτ οι αντλίες χαλάνε για να βάζουμε καινούριες, όπως γίνεται και με τα πλακόστρωτα, το τσιμέντο στις προβλήτες. Και μην πει κανείς ότι η διάρκεια ζωής τους είναι μεγαλύτερη από την υπομονή μερικών θα του βάλω πιπέρι!

 5. Μπρεχτ says:

  Προχτές που ήρθε δεν είδε τη γκρεμισμένη προβλήτα;
  Και καλά αυτός δεν την είδε, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Σπύρος Σπυρίδων που σύμφωνα με κάποιους “εκπροσωπεί τον λαό του Πόρου” γιατί δεν του είπε τίποτα;
  Εκτός βέβαια αν του το είπε τρογωπίνοντας……
  ανάμεσα στους αστακούς και στις γαρίδες (ή ότι έφαγαν ρε αδρεφε)

Σχολιάστε