Δημήτρης Κυριακόπουλος: Τους ψαράδες και τα μάτια μας!KyriakopoylosΣτον Πόρο και την Τροιζηνία περιόδευσε την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου ο υποψήφιος βουλευτής με «Το Ποτάμι» στην Α’ Πειραιά & Νήσων, Δημήτρης Κυριακόπουλος.

Συναντήσαμε τον κ. Κυριακόπουλο στην παραλία του Πόρου, όπου, μεταξύ άλλων, μας μίλησε για το ενδιαφέρον που δείχνει για τα προβλήματα των ψαράδων των νησιών:

«Τους ψαράδες και τα μάτια μας! Τα παιδιά τους τα μεγάλωσαν από τη θάλασσα, την αγαπούν και την προσέχουν. Εντάξει, μη χαϊδεύουμε αυτιά, όχι όλοι αλλά οι περισσότεροι τη σέβονται τη θάλασσα. Πήγε η κυβέρνηση μια μέρα μετά την προκήρυξη των εκλογών και επανέφερε ένα βασιλικό διάταγμα που επιτρέπει στις μεγάλες τράτες που σκουπίζουν το βυθό και δεν αφήνουν τίποτα, να ψαρεύουν λέει δοκιμαστικά. Λες και ανακαλύψαμε το ψάρεμα σε τούτη τη χώρα προχθές και δεν ξέρουμε πως και τι κάνει καλό και πως και τι την καταστρέφει.

Ας σταματήσουμε εμείς οι στεριανοί να κάνουμε πως τα ξέρουμε όλα, ας ανοίξουμε τα αυτιά μας και ας ακούσουμε αυτούς που έλιωσαν τα κορμιά τους μέσα στην αλμύρα. Εγώ δεν είμαι ψαράς, αλλά ακούω τους φίλους μου από την Αίγινα, τον Πόρο, τα Μέθανα, τις Σπέτσες, την Ύδρα και τα άλλα νησιά.

Δεν ξέρω τι θα γίνει την Κυριακή αλλά από Δευτέρα το μόνο που πρέπει να προσέξουμε είναι τα πολλά μικρά καΐκια, αυτά που δίνουν ψάρια και ψωμί σε τόσα σπίτια».
Comments (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. kwstas says:

  Το μιντιακό κατασκεύασμα “Το Ποτάμι”, τρίτο στις δημοσκοπήσεις και ρυθμιστής του πολιτικού σκηνικού, χωρίς σαφείς θέσεις, χωρίς προτάσεις, με εξαίρεση κάποιες νεοφιλελέ τοποθετήσεις, χωρίς κανένα απολύτως πολιτικό λόγο. Όταν λέγαμε οτι η πραγματική επανάσταση θα ξεκινήσει με το απλό πάτημα ενός κουμπιού, το εννοούσαμε… χαχαχαχ

 2. Σπυρος says:

  δεν υπάρχουν πλούσιοι και φτωχοί. Υπάρχει μόνο η γιόγκα.
  “ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ”

 3. Giorgos says:

  Έχουμε δει και όλους όσοι κυβέρνησαν στην Ελλάδα και συμμετείχαν στα κοινοβούλια τόσα χρόνια. Καιρός είναι να έρθει και κάτι νέο στο νεποτιστικό, ταλιμπανοχριστιανικό βασίλειο του δυτικού ιράν, όπου ζούμε. Θα ψηφίσω το ποτάμι. Δεν πιστεύω ότι θα λύσει όλα μου τα προβλήματα, αλλά σίγουρα οι κηφήνες κάθε χρώματος που μας έχουν κατσικωθεί στο σβέρκο εδώ και χρόνια δεν έχουν κάνει τη ζωή μου καλύτερη.

Σχολιάστε