Όλοι μαζί περπατάμε: Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου η 5η πεζοπορίαΗ ομάδα φίλων πεζοπορίας Πόρου σε συνεργασία με την ομάδα νέων “Σύνεργον” διοργανώνουν την 5η κατά σειρά πεζοπορία στο βουνό της Καλαυρίας.

Η διαδρομή της Κυριακής 12 Φεβρουαρίου, έχει διάρκεια 2 ώρες και είναι 8 χιλιόμετρα.
Στο κάλεσμα της η κ. Κωνσταντίνα Βλάχου αναφέρει: “Θα συναντηθούμε στο γεφυράκι Πόρου την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου και ώρα 10:45 π.μ. Όλοι να είμαστε συνεπείς στην ώρα μας,για να επιβιβαστούμε στα αυτοκίνητα που θα έχουμε φροντίσει να υπάρχουν για να μεταφερθούμε στις κατασκηνώσεις του Μοναστηριού Πόρου.
Θα περπατήσουμε ένα πανέμορφο μονοπάτι στην περιοχή Βίγλα μέσα στο πευκοδάσος! Η θέα που θα αντικρίσουμε μαγική! Το μυαλό μας αδειάζει απ’όλες τις σκέψεις, η ματιά μας χάνεται στο απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, εικόνες και ήχοι της φύσης μοναδικές.
Στην διάρκεια της διαδρομής μας θα σταματήσουμε σε ένα όμορφο σημείο να κάνουμε ασκήσεις αναπνοών, διατάσεις και ξεκουραζόμαστε λίγο. Να έχετε μαζί σας νερό,αδιάβροχο ή ομπρέλα σε περίπτωση βροχής, χαρούμενη διάθεση και ένα μεγάλο χαμόγελο!
Πάρτε τους φίλους σας και τα σκυλάκια σας να μεγαλώσει η παρέα μας! Ελάτε όλοι μαζί να χαρούμε την Κυριακή μας περπατώντας στην φύση. Σας περιμένουμε!”
Σχολιάστε