Ψηφίστηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο ο Προϋπολογισμός της Περιφέρειας για το 2017dourou_perifereiako_aftodioikisi1-620x320Υπερψηφίστηκε την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου κατά πλειοψηφία, κατά την 36η ειδική Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο Προϋπολογισμός της Περιφέρειας Αττικής για το οικονομικό έτος 2017, ο οποίος είναι στοχευμένος και αποσκοπεί στην κάλυψη των κοινωνικών και αναπτυξιακών αναγκών της Περιφέρειας Αττικής. Η Περιφέρεια Αττικής και η Π.Ε. Νήσων είναι αρωγός και ατμομηχανή της ανάπτυξής των νησιωτικών Δήμων και της Τροιζηνίας οι οποίοι δεν διαθέτουν τεχνική και διαχειριστική επάρκεια. Τα έργα που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα εκτελεστέων έργων της ΠΕ Νήσων για το 2017 αφορούν:

1. ΥΔΡΕΥΣΗ-ΑΡΔΕΥΣΗ
Ενδεικτικά μπορούμε να αναφέρουμε:
ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ Τ.Ο.Ε.Β. ΛΕΜΟΝΟΔΑΣΟΥΣ ΠΟΡΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΩΛΗΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΦΘΑΡΜΕΝΗΣ ΑΝΤΛΙΑΣ ΤΗΣ ΓΕΩΤΡΗΣΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΠΟΥΝΤΡΙ.
ΜΕΛΕΤΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΡΑΠΟΛΙΤΗ ΔΗΜΟΥ ΠΟΡΟΥ.
ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ – ΜΕΘΑΝΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΥ ΠΟΡΟΥ.

2. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΥΓΡΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ

3. ΚΤΙΡΙΑΚΑ

4. ΛΙΜΕΝΙΚΑ

5. ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

6. ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ

7. ΟΔΟΠΟΙΙΑ

8. ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ

Δίπλα στον πολίτη, με κατανόηση στα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει καθημερινά βρίσκεται πάντα η Περιφέρεια Αττικής και η ΠΕ Νήσων.

mymethana.gr

 
Σχολιάστε