Χωρίς προβλήματα η συγκοινωνία του πορθμείου Πόρου – Γαλατά στο επισκεπτήριο της Κυριακήςporosnews-DSC001291Χωρίς προβλήματα και ταλαιπωρία για τους οδηγούς, έγινε την Κυριακή 22 Νοεμβρίου η είσοδος και η έξοδος των οχημάτων των επισκεπτών του επισκεπτηρίου των ναυτών του Κ.Ε. Πόρος.

Τόσο στην πρωινή βάρδια, όσο και το απόγευμα, η γραμμή Πόρου – Γαλατά εξυπηρετήθηκε από δύο φεριμπότ, όσες φορές χρειάστηκε, και είχε ως αποτέλεσμα οι χρόνοι αναμονής των οχημάτων να διατηρηθούν σε ικανοποιητικά επίπεδα.

Το Σάββατο το βράδυ από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Δήμαρχος Πόρου, ενημέρωσε για την ταυτόχρονη δρομολόγηση 2 πλοίων ανά βάρδια για την Κυριακή. Αναλυτικότερα η ανακοίνωση του κ. Δημητριάδη είχε ως εξής:

«Στο πλαίσιο μιας κοινής προσπάθειας για να μην επαναληφθούν δυσάρεστες καταστάσεις του παρελθόντος, σε μία μέρα αναμενόμενης αυξημένης κίνησης του πορθμείου Πόρου – Γαλατά (επισκεπτήριο Κ.Ε.Πόρος), αύριο Κυριακή 22.11.2015 θα υπάρχει ταυτόχρονη δρομολόγηση δύο πλοίων σε κάθε βάρδια για την εξυπηρέτηση των οχημάτων.
Η διευθέτηση αυτή, η οποία και πρέπει να αποτελέσει κανόνα από εδώ και στο εξής σε αντίστοιχες περιπτώσεις, είναι αποτέλεσμα της συνεννόησης του Δήμου με το Λιμεναρχείο και τις δύο κοινοπραξίες των ferryboats, τους οποίους η δημοτική αρχή ευχαριστεί δημοσίως για την θετική τους ανταπόκριση».
Σχολιάστε