Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την “Ποριώτισσα” στη “Γειτονιά των Χριστουγέννων” (βίντεο)12100004Με τη χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Πόρου «Η Ποριώτισσα», ξεκίνησαν οι συναυλίες στη Γειτονιά των Χριστουγέννων στον Πόρο.
Οι κυρίες του συλλόγου, συνοδευόμενες από τον Άρη Ροή στην κιθάρα και τον Πέτρο Σισμάνη στα πλήκτρα, έδωσαν εορταστικό τόνο στην πλατεία Δημαρχείου, τραγουδώντας χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα.
Ιδιαιτέρως εύστοχο το μήνυμα της προέδρου του Συλλόγου κας Νάγιας Μακρή, η οποία τόνισε πως με αφορμή τις πολιτιστικές εκδηλώσεις και την πανέμορφη «Γειτονιά των Χριστουγέννων», ήρθε η ώρα να πολεμήσουμε τη μιζέρια και να βγούμε επιτέλους από τα σπίτια μας σε αυτές τις γιορτές.

12100002
Είναι γεγονός, ότι η πλατεία του Δημαρχείου δείχνει κάθε μέρα ομορφότερη. Τα παραδοσιακά σπίτια της πλατείας είναι στολισμένα, ενώ από την πλευρά της θάλασσας το στολισμένο καΐκι του καπετάν Κακούρη, συμπληρώνει το γιορτινό κλίμα των ημερών δίνοντας παράλληλα παραδοσιακό χρώμα.
Σήμερα τοποθετήθηκε και το τρενάκι του Αη Βασίλη και έκανε δοκιμαστικές διαδρομές με παιδιά, ωστόσο τα επίσημα εγκαίνια του μικρού τρένου, θα πραγματοποιηθούν το απόγευμα της Τρίτης.

 
Σχολιάστε