Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης και επίσημα ο Δ. ΣτρατηγόςstratigosΥποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Νήσων με το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Κουμουτσάκου θα είναι ο Δήμαρχος Πόρου κ. Δημήτρης Στρατηγός, επιβεβαιώνοντας το από τις 27/3 δημοσίευμα μας. Ο κ. Στρατηγός ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του με την ακόλουθη ανοιχτή πρόσκληση:

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης του συνδυασμού ΄΄180ο – Η Αττική αλλάζει πρόσωπο!΄΄ Γιώργος Κουμουτσάκος με τίμησε προτείνοντάς με για την υποψηφιότητα του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 18ης Μαΐου.
Γνωρίζοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νησιά Αγκίστρι, Αίγινα, Πόρος, Ύδρα, Σπέτσες, Κύθηρα, Σαλαμίνα, καθώς και ο Δήμος Τροιζηνίας, αλλά και τις δυνατότητες και τις προοπτικές τους, αποδέχτηκα την πρόκληση να στηρίξω την προσπάθεια για ανανέωση και να προβάλω τις αρχές του συνδυασμού μας με επίκεντρο τον άνθρωπο. Με τις πολιτικές μας στοχεύουμε: στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής, στην έμπρακτη αλληλεγγύη και την εξασφάλιση της κοινωνικής συνοχής μέσα από δράσεις και υποδομές, στην ανάπτυξη του τόπου μας που εξασφαλίζει με στέρεες βάσεις την απασχόληση, στην ανάδειξη των νησιών και των Δήμων της Αττικής στην Ευρώπη και τον Κόσμο.
Ξεκινώ τον αγώνα με αποφασιστικότητα, ήθος και χωρίς ιδεολογικές εμμονές, και σας καλώ να κάνουμε μαζί τη στροφή 180ο προς το μέλλον.

Δημήτρης Στρατηγός
υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Νήσων

 
Στις Σπέτσες την Κυριακή 6/4
Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Νήσων με τον συνδυασμό του Γιώργου Κουμουτσάκου ΄΄180ο – Η Αττική αλλάζει πρόσωπο΄΄, Δημήτρης Στρατηγός, στο πλαίσιο της περιοδείας του στους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων, επισκέπτεται την Κυριακή 6 Απριλίου τις Σπέτσες, προκειμένου να κάνει γνωστές τις αρχές και τις κατευθύνσεις του συνδυασμού στους κατοίκους και να ενημερωθεί αναλυτικά για τα ιδιαίτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί.
Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Dimdim says:

    Ο Κουμουτσάκος είναι ζήτημα αν θα πάρει 15%, και το μεγάλο στοίχημα που δεν πρόκειται να κερδίζει είναι να πάει στον δεύτερο γύρο, γιατί στην ουσία παλεύουν για την τρίτη θέση.

    Υπό αυτήν την προϋπόθεση, είναι δύσκολο να βρεις ανθρώπους διατεθειμένους να χάσουν με άσχημο ποσοστό, ενώ είναι ευκαιρία για εσωκομματικά μαχαιρώματα, αφού πολλοί στο κόμμα θα κατηγορήσουν αλλήλους για την ήττα. Πολιτικό σορτάρισμα λοιπόν που λένε στο χρηματιστήριο, επένδυση στην ήττα !

    Από την άλλη τιμά τον Πόρο ότι για δεύτερες εκλογές, επιλέγουν έναν Ποριότη για υποψήφιο αντιπεριφεριάρχη, ακόμα και αν ξέρουν ότι θα χάσουν (σε αντίθεση με τις προηγούμενες που είχαν κάποια ελπίδα).

  2. Θέλω να ευχηθώ στον φίλο Δημήτρη Στρατηγό καλή επιτυχία. Είναι επίσης ευχάριστο ότι θα είναι υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Νήσων με τον Γιώργο Κουμουτσάκο έναν άνθρωπο που συνεργάστηκα στενά στο χώρο της ναυτιλίας επί χρόνια. Η διάθεση μου είναι δεδομένη να προσφέρω με τις απόψεις μας στον δημόσιο διάλογο για τα προβλήματα της περιοχής και του Αργοσαρωνικού.

Σχολιάστε