Το Σάββατο 30 Αυγούστου ορκίζεται ο Γιάννης Δημητριάδης Δήμαρχος ΠόρουIMGP6900Το Σάββατο 30 Αυγούστου 2014 θα γίνει η τελετή ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου Πόρου Γιάννη Δημητριάδη. Ο νέος Δήμαρχος Πόρου απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση για την τελετή που θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο του Πόρου, στην Πλατεία Καραμάνου στις 7:30μμ.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Comments (5)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Πάνος says:

  Η πρόσκληση έχει ένα μικρό (τυπικό) λάθος.

  Ο κύριος Δημητριάδης θα γίνει δήμαρχος μόλις ορκιστεί, οπότε ο τίτλος του στην πρόσκληση θα έπρεπε να είναι “ο Εκλεγείς Δήμαρχος”, αν και για μένα την πρόσκληση έπρεπε να την έστελνε ο απερχόμενος Δήμαρχος, ως ένδειξη τιμής προς τον νέο (εκλεγμένο :P) Δήμαρχο.

  Προφανώς είτε κάποιος υπάλληλος που την σύνταξε δεν το σκέφτηκε καλά, είτε από την χαρά του το επιτελείο του κ. Δημητριάδη δεν κρατιέται ! 🙂

 2. Βαγγελης Ταρταρακης says:

  Πόσο κόμπλεξ, πόση ανοησία πια…..ανώνυμη φυσικά!
  Οταν δεν εχεις με τι να ασχοληθείς….

  Φιλικά

  Βαγγελης

 3. 360 ΜΟΙΡΕΣ says:

  Θέλουμε και ice bucket challenge από το νέο Δ.Σ. την ημέρα της ορκωμοσίας!

 4. Ήμαρτον says:

  Προς κ. Πάνο Θεοχάρη: έχεις καταντήσει γραφικός έως εκεί που δεν παίρνει! ο Νόμος ορίζει ότι την πρόσκληση την απευθύνει ο εκλεγείς Δήμαρχος και υπογράφει ως Δήμαρχος (σκέτο). Το Υπουργείο Εσωτερικών έχει εκδώσει και σχετική εγκύκλιο, όπου υπάρχει και υπόδειγμα της πρόσκλησης. Αφού δεν το αντέχεις, γιατί συνεχίζεις και ασχολείσαι;;

 5. wow says:

  Λαική Πανήγυρις η ορκωμοσία και δεν είχε και φαΐ. Κατέβηκε η πλέπα να φάει τζάμπα και τελικά την έβγαλε με χυμό. Τέρμα τα χαιλίκια. Τώρα Σκληρή δουλεία. Απο τις 12.00 και μετά όμως….

Σχολιάστε