Το Σάββατο το μεσημέρι η εγκαινίαση του Εast Med Yacht ShowIMGP0601Στον Πόρο ανοίγει από τις 2 – 7 Μαΐου  η Ελληνική Διεθνής Έκθεση για τον Θαλάσσιο Τουρισμό “Εast Med Yacht Show – Poros 2014”, για 13η συνεχή χρονιά και για 15η από την καθιέρωσή της.

Η έκθεση θα είναι ανοικτή και επισκέψιμη από το Σάββατο 3 Μαΐου,  και η επίσημη εγκαινίασή της θα γίνει το μεσημέρι της ίδιας μέρας στη 13.00 το μεσημέρι από τον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Βαρβιτσιώτη και τους διοργανωτές:  τον Πρόεδρο του Ελληνικού Συνδέσμου Μεσιτών και Εμπειρογνωμόνων Θαλαμηγών κ. Γεώργιο Κολλίντζα, τον Πρόεδρο της Ένωσης Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού κ. Αντώνιο Στελλιάτο και τον Πρόεδρο του Ελληνικού Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων κ. Λύσανδρο Τσιλίδη, καθώς και από τον Δήμαρχο Πόρου κ.  Δημήτρη Στρατηγό.

Η Έκθεση που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Δήμου Πόρου, περιλαμβάνει μια σειρά από εκδηλώσεις (σεμινάρια – διαλέξεις με θέματα του κλάδου) και τον καθιερωμένο Διαγωνισμό Gourmet Μαγειρικής με τη συμμετοχή των σεφ των σκαφών.

Η προσέλευση των 55 σκαφών που δήλωσαν συμμετοχή φέτος, αναμένεται να ολοκληρωθεί το βράδυ της Παρασκευής, ενώ οι ναυλομεσίτες που θα συμμετάσχουν από την Ελλάδα και το εξωτερικό αναμένεται ότι θα ξεπεράσουν τους 150.   Τα σκάφη θα αποπλεύσουν από τον Πόρο στις 7 Μαΐου .
Σχολιάστε