Το πρόγραμμα των εορτασμών του Αγ. ΛεωνίδηΑνακοινώθηκε από τον Δήμο Πόρου το πρόγραμμα των εορτασμών του Αγίου Λεωνίδη. Επισυνάπτονται η πρόσκληση και το πρόγραμμα για τον εορτασμό του Πολιούχου και Προστάτη του Πόρου Αγίου Λεωνίδη του Τροιζηνίου.

 
Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Ποριώτης says:

  Χρόνια Πολλά!
  Καλό θα ήταν να αναγράφεται και ο Ιερός Ναός στον οποίο θα πραγματοποιηθούν οι συγκεκριμένες εορταστικές και λατρευτικές εκδηλώσεις. Προφανώς ο δήμος εννοεί τον Μητροπολιτικό Ναό του Αγ. Γεωργίου, αλλά δεν το αναφαίρει πουθενά στην πρόσκληση.
  Χρόνια Πολλά και πάλι.
  Υ.Γ.: Ας είμαστε ευγνώμονες προς τον Θεό που μας αξίωσε να έχουμε έναν Άγιο του διαμετρήματος του Αγ. Λεωνίδου του Τροιζηνίου και της συνοδείας αυτού. Δυστυχώς πολύ λίγο έχει αναδειχθεί στους Ποριώτες ο βίος του τοπικού μας Αγίου, με αποτέλεσμα ο απλός ποριώτης να θέλει να αλλάξει ο πολιούχος. Κρίμα.

 2. ΠΑΚΩΜΟ says:

  Είμαι Ποριώτης μεγάλης ηλικίας,και ομολογώ ότι το μόνο που ήξερα και συνεχίζω να ξέρω σχετικά με τον Αγιο Λεωνίδη είναι κάποιο ερημοκλήσι στον δρόμο Καλονής-Επιδαύρου.Για την σχέση του Αγίου με τον Πόρο δεν ξέρω τίποτα και το ίδιο συμβαίνει και με όσους Ποριώτες μεγάλης ηλικίας ρώτησα.Καλόν θα είναι ο Δήμος ή καλλίτερα η εκκλησία να ενημερώσουν σχετικά τους Ποριώτες,ώστε να πεισθούν για την αναγκαιότητα της αλλαγής πολιούχου και να διαλυθούν και κάποια σύννεφα υποψίας για την σκοπιμότητα αλλαγής

Σχολιάστε