Το πρόγραμμα του Δήμου Πόρου για την Πρωτοχρονιά και τα Θεοφάνειαdimos porouΑνακοινώθηκε από τον Δήμο Πόρου, το εορταστικό πρόγραμμα για την Πρωτοχρονιά και τα Θεοφάνεια.  Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

 

ΤΡΙΤΗ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013

 

Γενικός σημαιοστολισμός και φωταγώγηση όλων των Δημοσίων, Δημοτικών Καταστημάτων, Σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οικιών της πόλεως του Πόρου, καθώς και όλων των πλοίων και βενζινοπλοίων που βρίσκονται στο λιμάνι του Πόρου.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014

 

ΩΡΑ 10.00 Τέλεση επίσημης Δοξολογίας με τη συμμετοχή των Αρχών και του Λαού στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014

ΩΡΑ 12.00 Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Δημαρχείο,  παρουσία αρχών, φορέων και συλλόγων.

ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014

ΩΡΑ 10.45 Εκκίνηση Εκκλησιαστικής Πομπής από τον Ιερό  Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου προς πλατεία Ηρώων.

ΩΡΑ 11.00 Κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στην παραλία – πλατεία Ηρώων.

 

 

 
Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Γιώργος Χρ. Δάγκλης says:

    Αυτή την άμοιρη παραλία της Πούντας δεν μπορούν να την φωταγωγήσουν που εδώ και τέσσερις ημέρες είναι μέσα στα σκοτάδια!

  2. Γ. Αλιφέρης 01-01-2014 says:

    Η Δοξολογία που τελέστηκε σήμερα στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου παρουσίαζε εικόνα απαράδεκτη και απαγοητευτική,δεν είχε καμία σχέση με τις 30 και πλέον Δοξολογίες των περασμένων πρωτοχρονιών, στις οποίες έχω παραστεί.Ο δήμαρχος προσήλθε μόνος του 10:10 και η Δοξολογία άρχισε 10:15 με καθυστέρηση 15 λεπτών.
    Απουσίαζαν όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Πλειοψηφίας, οι Ιερείς των άλλων Ενοριών και οι εκπρόσωποι όλων των Στρατιωτικών και Πολιτικών Αρχών του Νησιού.
    Εύχομαι να γίνει μάθημα στους αρμοδίους και να οργανώνουν καλύτερα και να τιμούν όπως πρέπει τις καθιερωμένες τελετές του τόπου μας.

Σχολιάστε