Το ΜΥΚΗΝΑΙ επιστρέφει στον ΣαρωνικόageanΓια πολλά χρόνια, ήταν το καμάρι της ακτοπλοΐας του Σαρωνικού. Οι παλαιότεροι το θυμούνται με νοσταλγία. Στην συνέχεια, ταξίδεψε με χιλιάδες αλλοδαπούς τουρίστες δείχνοντας τους  τα όμορφα νησιά μας, με ημερήσιες κρουαζιέρες.  Σήμερα, στο Πέραμα (φωτογραφία), θυμίζει το ασχημόπαπο που περιμένει να γίνει κύκνος. Μην το βλέπετε έτσι. Θα γίνει κούκλα.

Ο λόγος για το τουριστικό πλοίο “COSMOS”, χωρητικότητας 800 επιβατών, που θα δραστηριοποιείται στο χώρο της μονοήμερης κρουαζιέρας, στον Αργοσαρωνικό, εκτελώντας καθημερινούς πλόες στα νησιά Ύδρα, Πόρο και Αίγινα.

Το πλοίο «COSMOS» δεν είναι άλλο από το γνωστό σε όλους τουριστικό πρώην Aegean Glory και ΜΥΚΗΝΑΙ που θα ξαναβρεθεί πλήρως ανακαινισμένο στα γνώριμα νερά του Αργοσαρωνικού εξυπηρετώντας τον επισκέπτη με επίπεδο υψηλών παροχών.

Η εταιρεία που το ενέταξε στον στόλο της είναι η “EVERMORE CRUISES MARITIME COMPANY” πρώην Olympic Cruises.

Το πλοίο “COSMOS” ανακαινίζεται ολοκληρωτικά αυτή την περίοδο στο Πέραμα. Θα διαθέτει πέντε ολοκαίνουρια Bar, πέντε ειδικά κατασκευασμένα σαλόνια, σύγχρονης τεχνολογίας οπτικοακουστικά συστήματα και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και πρόκειται να δρομολογηθεί εντός του καλοκαιριού. Στόχος του “COSMOS” είναι να προσφέρει αναβαθμισμένες υπηρεσίες στο χώρο του θαλάσσιου τουρισμού, για τις οποίες βραβεύτηκε το 2015 με το “Certificate of Excellence” από το Διεθνές Ηλεκτρονικό Οίκο Αξιολόγησης Υπηρεσιών, “Trip Advisor”.

– See more at: http://www.saronicmagazine.com/?p=31703#sthash.ouP8rrXa.dpuf
Σχολιάστε