Το «Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δράσης Δήμου Πόρου», στο Δ.Σ. (Δείτε τα βίντεο)IMGP0651Συζητήθηκε το «Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δράσης Δήμου Πόρου», σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πόρου, τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου.
Εισηγητής του θέματος ήταν ο κ. Χρήστος Χίος. Ενδιαφέρουσα ήταν η τοποθέτηση του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Γιάννη Δημητριάδη.
Όπως ανακοίνωσε με δελτίο τύπου ο Δήμος Πόρου, ο Δήμαρχος Πόρου Δημήτρης Στρατηγός με ανοικτή πρόσκλησή του καλεί τους πολίτες να διαβάσουν το Σχέδιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος και να υποβάλλουν τις προτάσεις τους είτε ηλεκτρονικά στην διεύθυνση: mayorpor@otenet.gr είτε καταθέτοντας εγγράφως τις προτάσεις τους στο Γραφείο Δημάρχου, από σήμερα έως και την 10η Φεβρουαρίου, ημέρες και ώρες που το Δημοτικό Κατάστημα είναι ανοικτό.
Δείτε την συνεδρίαση στα βίντεο που ακολουθούν, αποκλειστικά από το Porosnews.
Μέρος 1ο: Έναρξη της συνεδρίασης, ανακοινώσεις από τους επικεφαλής των παρατάξεων του Δ.Σ. Έναρξη εισήγησης από τον κ. Χίο.

Μέρος 2ο: Παρουσίαση του Επιχειρησιακού Προγράμματος από τον εισηγητή κ. Χίο.

Μέρος 3ο : Συνέχεια παρουσίασης του Επιχειρησιακού Προγράμματος από τον κ. Χίο.

Μέρος 4ο: Ολοκλήρωση της παρουσίασης του Επιχειρησιακού Προγράμματος από τον κ. Χίο. Τοποθέτηση του Δημάρχου Πόρου κ. Στρατηγού.

Μέρος 5ο: Τοποθέτηση του Επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας κ. Δημητριάδη.

Μέρος 6ο : Συνέχεια τοποθέτησης του κ. Δημητριάδη. Τοποθέτηση της δημοτικής συμβούλου κ. Μ. Μητσιοπούλου. Τοποθέτηση της δημοτικής συμβούλου κ. Ρ. Μάνδηλα. Τοποθέτηση του δημοτικού σύμβουλου κ. Γ. Μάγειρα.

Μέρος 7ο: Ολοκλήρωση τοποθέτησης κ. Μάγειρα. Τοποθέτηση της προέδρου της ΔΗΚΕΠ, δημοτικής συμβούλου κ. Ε. Κουτουζή. Δευτερολογία του Δημάρχου Πόρου κ. Στρατηγού.

Μέρος 8ο : Δευτερολογία του Επικεφαλής της Μείζονος μειοψηφίας κ. Γ. Δημητριάδη. Δευτερολογία κ. Χ. Χίου. Ψήφιση απόφασης.
Σχολιάστε