Το διασκέδασαν και η συνέχεια σύντομα στο… γυαλίalfa1Με ενθουσιασμό ανταποκρίθηκαν οι ποριώτες στο κάλεσμα της διαφημιστικής εταιρίας FOSS για τα γυρίσματα του διαφημιστικού της μπίρας ΑΛΦΑ στον Πόρο.  

Οι συμπολίτες μας, θα δουν τους εαυτούς τους στο τηλεοπτικό γυαλί πολύ σύντομα, μπορεί και μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Στο διαφημιστικό συμμετείχαν περίπου 60 κομπάρσοι από τον Πόρο, με κριτήριο τη διαθεσιμότητά τους και τις απαιτήσεις της κάθε σκηνής. Οι συμμετέχοντες το διασκέδασαν με την ψυχή τους και το κλίμα στα γυρίσματα, ήταν πάρα πολύ καλό.

alfa2

Τα γυρίσματα του διαφημιστικού, έγιναν ένα, σε σπίτι με υπέροχη θέα προς τον Γαλατά, άλλο έξω από ένα παραδοσιακό σπίτι με μια υπέροχη λεμονιά. Επίσης, στο λιμάνι των ferry boat με θέα όλο το λιμάνι του Πόρου, μέσα στη θάλασσα με 2 φουσκωτές βάρκες και  στην ταβέρνα του Άσπρου Γάτου. Σύμφωνα με τους παραγωγούς, πολύτιμη ήταν η βοήθεια της Ρίτσας Δαρσινού, η οποία διάθεσε το ferry boat που χρησιμοποιήθηκε αλλά και του ιδιοκτήτη του Άσπρου Γάτου Ανδρέα Καϊκα, που βοήθησε να γίνει καλύτερη η διαμονή του συνεργείου.

alfa3

Η διαφημιστική εταιρεία, επέλεξε τον Πόρο για την διαφήμιση, τόσο για την ναυτική του παράδοση, όσο και για την ομορφιά του τοπίου.

Σύμφωνα με επικοινωνία που είχαμε με μέλος του συνεργείου, οι κινηματογραφιστές έμειναν πολύ ευχαριστημένοι από την φιλοξενία και την ομορφιά του νησιού, και θα ήθελαν να ξαναγυρίσουν για διακοπές στον Πόρο με τους φίλους τους.

 
Σχολιάστε