Το Δημοτικό Συμβούλιο (27/5) για το ΒΙΟΚΑ (βίντεο – μέρη 1-11)dsporouΤο σοβαρό θέμα του ΒΙΟΚΑ, συζητήθηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πόρου στις 27 Μαΐου. Το Porosnews, σας μεταδίδει βιντεοσκοπημένη την ενδιαφέρουσα συνεδρίαση.
Να θυμίσουμε πως στη συνεδρίαση, αποφασίστηκε να γίνει αποδεκτή η πρόταση των παρατάξεων της μειοψηφίας για ανάθεση από το Δήμο, σε ανεξάρτητο φορέα, διενέργειας πραγματογνωμοσύνης και σύνταξης Μελέτης με αντικείμενο τη «Διάγνωση των υφιστάμενων και εν δυνάμει προβλημάτων που αφορούν στη μονάδα και το δίκτυο του Βιολογικού Καθαρισμού και διατύπωση συνολικής πρότασης για την επίλυσή τους». Να σημειώσουμε ότι η Μελέτη, θα χρηματοδοτηθεί από την παράταξη της μείζονος μειοψηφίας «Αλλαγή Πορείας» του Γιάννη Δημητριάδη, με δωρεά 30.000 ευρώ.
Επίσης αποφασίστηκε η συγκρότηση διαπαραταξιακής Επιτροπής του ΔΣ για τη λειτουργία του ΒΙΟΚΑ, η οποία και θα αναλάβει την συνεργασία με τον φορέα. Η Επιτροπή θα αποτελείται από τον δήμαρχο, την Νάγια Κοράλλη, τον Δημήτρη Πάνου και τους επιστήμονες Ανδρέα Νικολετόπουλο (μηχανολόγο, υπ. διδάκτωρ Ε.Μ.Π.), και Απόστολο Αναστασιάδη (μηχανολόγο).

Το Θέμα του ΒΙΟΚΑ ξεκινάει στο ΜΕΡΟΣ 4ο, στο λεπτό 5:50.

ΜΕΡΟΣ 1ο

ΜΕΡΟΣ 2ο

ΜΕΡΟΣ 3ο

ΜΕΡΟΣ 4ο

ΜΕΡΟΣ 5ο

ΜΕΡΟΣ 6ο

ΜΕΡΟΣ 7ο

ΜΕΡΟΣ 8ο

ΜΕΡΟΣ 9ο

ΜΕΡΟΣ 10ο

ΜΕΡΟΣ 11ο
Σχολιάστε