Το βίντεο κλιπ της Ελεονόρας Ζουγανέλη στον ΠόροnasaikalaΤα βίντεο κλιπς μπήκαν για τα καλά στη ζωή μας στις αρχές της δεκαετίας του 1980. Αν και τα μουσικά βίντεο έκαναν την εμφάνιση τους στις αρχές της δεκαετίας του 50’, η εμφάνιση των βίντεο κλιπς ως επικρατούσα τάση στην αγορά της μουσικής βιομηχανίας, ήρθε αρκετά χρόνια αργότερα.

Τα τελευταία χρόνια με την ανάπτυξη της τεχνολογίας του ιντερνετ και την «εισβολή» του YouTube στη ζωή μας, τα μουσικά βίντεο έχουν εκατομμύρια θεάσεις σε όλο τον κόσμο.

Η νεολαία, περνάει πολλές ώρες μπροστά στις οθόνες διασκεδάζοντας με ήχο και εικόνα από τους δημοφιλείς καλλιτέχνες.

Αν και πολλά βίντεο είναι τραβηγμένα, είτε σε στούντιο, είτε σε ζωντανές εμφανίσεις, υπάρχουν και τα βίντεο που προβάλουν μικρές ιστορίες, με φόντο τοποθεσίες και με συγκεκριμένη ατμόσφαιρα. Άλλοτε ρομαντική, κι άλλοτε κυνική και βιομηχανική.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέσα από τα μουσικά βίντεο που κινηματογραφούνται σε συγκεκριμένες τοποθεσίες, προβάλλονται κατά κάποιο τρόπο, τοπία και προορισμοί.

Αν το σκεφτούμε, θα βρούμε περιπτώσεις που αναρωτηθήκαμε ποιο είναι αυτό το υπέροχο μέρος που έχει τραβηχτεί ένα μουσικό βίντεο, που μας τράβηξε την προσοχή.

Γιατί τα γράφουμε όλα αυτά;

Τα γράφουμε για να σας βάλουμε στο κλίμα του βίντεο κλιπ του τραγουδιού της Ελεονόρας Ζουγανέλη με τίτλο «Να σαι καλά», το οποίο έχει τραβηχτεί – σε μεγάλο μέρος – στο νησί μας.

Το βίντεο έχει καταγράψει ήδη περίπου 52 χιλιάδες θεάσεις στο YouTube.

Απολαύστε το…

 
Σχολιάστε