Τον Πόρο θα επισκεφθούν τον Ιούνιο Κινέζοι ποδοσφαιριστές, φιλοξενούμενοι του ΟλυμπιακούTην έναρξη της συνεργασίας του με την Beijing Enterprise, όμιλο εταιριών ο οποίος «περιλαμβάνει» και την ομώνυμη ποδοσφαιρική ομάδα, την Beijing Enterprise FC ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός. Με αυτή, οι «ερυθρόλευκοι» θα συνεργαστούν αρχικά σε επίπεδο Ακαδημιών και για τον λόγο αυτό παρουσίασαν στην κινεζική πρωτεύουσα το πρόγραμμα συνεργασίας Ακαδημιών ποδοσφαίρου μεταξύ Ελλάδας και Κίνας. Μάλιστα, στα τέλη Ιουνίου, οι πρωταθλητές Ελλάδας θα φιλοξενήσουν στη χώρα μας την ομάδα Κ17 του συλλόγου του Πεκίνου. Στα πλαίσια της φιλοξενίας, οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Κινέζικης ομάδας, θα απολαύσουν κρουαζιέρα στο Σαρωνικό και θα επισκεφθούν την Αίγινα, τον Πόρο και την Ύδρα.

Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Το Σάββατο 13 Μαΐου πραγματοποιήθηκε, στο Πεκίνο, η επίσημη παρουσίαση του προγράμματος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τη συνεργασία Ακαδημιών ποδοσφαίρου, μεταξύ Ελλάδας και Κίνας! Η συνέντευξη Τύπου έγινε στο πλαίσιο του εορτασμού των 45 χρόνων, διπλωματικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Κίνας.

 

Σε πρώτη φάση το πρόγραμμα περιλαμβάνει την αποστολή της ομάδας Κ17 της Beijing Enterprise FC, στον Πειραιά, μεταξύ 22 και 30 Ιουνίου. Οι νεαροί Κινέζοι αθλητές θα ακολουθήσουν ένα ειδικό πρόγραμμα προετοιμασίας, υπό τις οδηγίες του τεχνικού επιτελείου της Ακαδημίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, στις υπερσύγχρονες προπονητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και θα πραγματοποιηθούν φιλικά παιχνίδια με την ομάδα κ17 του Ολυμπιακού, καθώς και εξειδικευμένα σεμινάρια αθλητικής διατροφής, ψυχολογίας και ποδοσφαιρικής ανάλυσης!

 

Παράλληλα, θα υπάρξει πολιτιστικό πρόγραμμα για τους νεαρούς Κινέζους αθλητές, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον Ελληνικό πολιτισμό, με επισκέψεις στην Ακρόπολη και το ιστορικό κέντρο της Αθήνας, το Σούνιο και την Αρχαία Ολυμπία. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά (Υδρα – Πόρος – Αίγινα ).

 

Στην επίσημη συνέντευξη Τύπου, την ΠΑΕ Ολυμπιακός εκπροσώπησε ο Διευθύνων Σύμβουλους, κ. Γιάννης Βρέντζος, ενώ το παρών έδωσε ο ιδιοκτήτης της ομάδας Beijing Enterprise FC και Πρόεδρος του επιχειρηματικού ομίλου Beijing Enterprise, κ. Li Yongcheng, ο Αντιπρόεδρος του Κινεζικού Συνδέσμου φιλίας για τις ξένες χώρες, κ. Song Jingwu, ο Πρόεδρος του ομίλου KaiXinRong Group, Dr. Hu Zhirong, ο πρόεδρος του Ελληνο-Κινεζικού συνδέσμου κ. Λευτέρης Κόντος, καθώς και το σύνολο του τεχνικού επιτελείου και η ομάδα της Κ17 της Beijing Enterprise FC.

 

Σε δήλωση του ο κ. Βρέντζος τόνισε ότι αυτό το πρόγραμμα εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής ανάπτυξης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, στην αγορά της Κίνας και στην ανάπτυξη συνεργασίας των δύο χωρών σε επίπεδο ποδοσφαίρου.

 

Ο Πρόεδρος της Beijing Enterprises σημείωσε: “Ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος ευρωπαϊκός σύλλογος. Αυτό το πρόγραμμα αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία για τα παιδιά των ακαδημιών να αποκτήσουν μοναδικές εμπειρίες. Ευχαριστώ τον κ. Μαρινάκη για την προσφορά του να φιλοξενήσει την ομάδα της Κ17 στην Ελλάδα”».
Σχολιάστε